Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Από την έδρα μας στην Ευρώπη, μέχρι την Μέση Ανατολή, την Αφρική την Ασία και την Αμερική η πορεία μας είναι μία δραστήρια επέκταση σε υποσχόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον των 21 κεντρικών γραφείων μας έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων εμπορικών αντιπροσώπων και συνεργατών, που μας επιτρέπει να δραστηριοποιούμαστε σε 107 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Σήμερα η Medochemie Ltd διαθέτει 13 υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες και εγκαταστάσεις, εκ των οποίων 9 βρίσκονται στην Κύπρο, μία στη Ολλανδία και τρείς στο Βιετνάμ. Έχουμε αποκτήσει και διατηρούμε 4.355 άδειες κυκλοφορίας για 630 διαφορετικά φαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία κατατάσσονται σε περισσότερες από 10 θεραπευτικές κατηγορίες. Λειτουργούμε σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και σε πλήρη συμφωνία με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

Κινητήριος δύναμη της εταιρείας μας είναι οι 1850 εξειδικευμένοι, ταλαντούχοι, εργαζόμενοι διαφόρων εθνοτήτων, οι οποίοι απασχολούνται στις μονάδες παραγωγής και τα γραφεία της Medochemie σε όλον τον κόσμο.

Η Medochemie είναι ιδρυτικό μέλος του οργανισμού Φάρμακα για την Ευρωπή (Πρώην EGA).Αναπτύσσουμε, κατέχουμε άδειες παραγωγής, παρασκευάζουμε, εμπορευόμαστε και διαθέτουμε στην  αγορά επώνυμα γενόσημα και Super-γενόσημα φαρμακευτικά προϊόντα, καθώς επίσης και προϊόντα δικής μας ευρεσιτεχνίας.

 

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

19

Χώρες Δραστηριότητας

Αίγυπτος, Αλγερία, Βιετνάμ, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιορδανία, Καζακστάν, Κίνα, Κύπρος, Λιθουανία, Μολδαβία, Ολλανδία, Ουκρανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Ταϊλάνδη, Τσεχία

Προϊόντα
  • CNS Drugs
  • Anti - infectives
  • Analgesics
  • Cardiovascular Drugs
  • Endocrine Drugs
  • Antidiabetics
  • Respiratory
  • Anti-allergic Drugs
  • Dermatological Drugs
  • Gastrointestinal Drugs
Βίντεο
Αριθμός Εργαζομένων

1001-5000

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Στο εργοστάσιο AZ υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής και συσκευασίας 1,5 δισεκατομμυρίων δισκίων και 300 εκατομμυρίων καψουλών ετησίως. Το εργοστάσιο ενέσιμων Κεφαλοσπορινών έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της παραγωγής, από το πλύσιμο των φιαλιδίων και τις μονάδες αποστείρωσης μέχρι και το τελικό στάδιο - το σφράγισμα ασφαλείας με καουτσούκ, την ετικετοποίηση και την τελική συσκευασία.

Στο εργοστάσιο φυσίγγων, έχει τη δυνατότητα παραγωγής και συσκευασίας 50 εκατομμυρίων ενέσιμων φυσίγγων ετησίως.

Στο εργοστάσιο FAL στην Ολλανδία αναπτύσσουμε πόσιμες φαρμακοτεχνικές μορφές. Επίσης πουλάμε φακέλους προϊόντων σε τρίτα μέρη για εγγραφή και έγκριση εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και συμβόλαια παραγωγής για τρίτους.

Το εργοστάσιο Andi-Ventis όπου παράγονται συσκευές εισπνοής ξηρών κόνεων αποτελεί πρότυπο. Διαθέτει δικό του τμήμα R&D όπου παρασκευάζονται ξηρές κόνεις για τη θεραπεία του άσθματος.

Παράγουμε Κεφαλοσπορίνες για χορήγηση από το στόμα, καθώς και Πενικιλίνες για χορήγηση από το στόμα ή ενέσιμες, σε διαφορετικές εργοστασιακές εγκαταστάσεις.

Οι πιο πρόσφατες στρατηγικές μας επενδύσεις είναι οι τρείς μονάδες παραγωγής μας στο Βιετνάμ. Τo πρώτο υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας στο Βιετνάμ, που επίσης ανταποκρίνεται πλήρως στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, σχεδιάστηκε και λειτουργεί για την παραγωγή στερεών φαρμακοτεχνικών μορφών, με δυνατότητα παραγωγής 2 δισεκατομμυρίων δισκίων και 600 εκατομμυρίων καψουλών ετησίως. Τα άλλα δύο υπερσύγχρονα εργοστάσια μας στο Βιετνάμ είναι στο στάδιο της κατασκευής και θα ξεκινήσουν την παραγωγή για κρέμες, αλοιφές, σιρόπια, πόσιμων και ενέσιμων κεφαλοσπορινών στις υπερσύγχρονες τους εγκαταστάσεις στα τέλη του 2016

 

Παραγωγική Δυναμική

1.5 δισεκατομμύρια χαπάκια ανα έτος

300 εκατομμύρια κάψουλες ανα έτος

55 εκατομμύρια φυαλίδια ενεσίμων ανα έτος

15 εκατομμύρια υπόθετα ανα έτος

3 εκατομμύρια σωληνάρια αλοιφών ανα έτος

Βίντεο Παραγωγικής Διαδικασίας
Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Η εταιρεία μας έχει στην ιδιοκτησία της μια σειρά εργοστασίων για παραγωγές διαφόρων προϊόντων:

Εργοστάσιο παραγωγης στερεων φαρμακευτικων μορφων ,(non-beta lactam) που λειτουργεί από τον Μάιο του 2011 με δυνατοτητα παραγωγης 2 δισεκατομμυρίων δισκίων και 500 εκατομμυρίων καψουλών ετησίως.

Εργοστάσιο ενέσιμων κεφαλοσπορινών , που λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2017 με δυνατοτητα παραγωγης 55 εκατομμυρίων φιαλιδίων ετησίως.

Εργοστάσιο για κρέμες, αλοιφές και πόσιμων φαρμακευτικων μορφων , που λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2018 με δυνατοτητα παραγωγης 25 εκατομμυρίων μπουκαλιών και 3 εκατομμυρίων σωλήναριων ετησίως.

 

Τηλέφωνο

+357 25 867600

Website Εταιρείας

https://www.medochemie.com

Επικοινωνία