Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

H ALCO Filters είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία κατασκευής φίλτρων μετά την αγορά με 45 χρόνια εμπειρίας (από το 1973).

Έχουμε έδρα την Κύπρο και έχουμε τέσσερα κέντρα διανομής σε όλη την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, βρισκόμαστε στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εταιρεία μας παράγει πάνω από 3.500 διαφορετικούς κωδικούς εξαρτημάτων φίλτρων και προσθέτει στην παραγωγή, περίπου 100 επιπλέον κάθε χρόνο, σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς και τις ανάγκες των πελατών μας.

Είμαστε ειδικοί στα φίλτρα και κατασκευάζουμε φίλτρα καμπίνας, αέρα, πετρελαίου και καυσίμων για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά,  χωματουργικά μηχανήματα, σταθερούς κινητήρες και πολλά άλλα.

Όλες οι πρώτες ύλες προέρχονται από ευρωπαίους προμηθευτές και δίνουμε έμφαση στην υψηλή ποιότητα με ανταγωνιστικές τιμές, επομένως το εξειδικευμένο προσωπικό μας ακολουθεί τακτικές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας σε όλες τις πτυχές της παραγωγής για όλα τα εξαρτήματα και τα τελικά προϊόντα.

Τα φίλτρα ALCO, ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές φίλτρων aftermarket, έχουν πλέον παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως και έχουν γίνει αξιόπιστο όνομα σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001: 2015 και προμηθευτής στη www.tecdoc.de (πιστοποιημένα δεδομένα).

Η παραγωγή για άλλες εταιρείες με δικό τους εμπορικό σήμα έχει γίνει επίσης μεγάλο μέρος της επιχείρησής μας.

Διατηρούμε επίσης την εμπιστευτικότητα των εταιρικών σχέσεων που δημιουργούμε όσον αφορά την επιχειρηματική συνεργασία.

Το μέγεθος της εταιρείας μπορεί να έχει ξεπεραστεί, αλλά η βασική φιλοσοφία παραμένει η ίδια - παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικά αγαθά και υπηρεσίες που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν πλούτο και ευημερία για τον εαυτό τους.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

4

Χώρες Δραστηριότητας

Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρος

Προϊόντα
 • Φίλτρα Αέρα
 • Φίλτρα Λαδιού
 • Φίλτρα καυσίμων
 • Φίλτρα Αέρος Καμπίνας
 • Φίλτρα Μετάδοσης
 • Λιπαντικά
Βίντεο
Αριθμός Εργαζομένων

51-200

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

1 Εργοστάσιο - Αποθήκη και 3 κέντρα διανομής:

 • 1 Εργοστάσιο - Αποθήκη Κύπρος Λατσιά
 • 1 Κέντρο Διανομής Γερμανία Sieg
 • 1 Κέντρο Διανομής Ελλάδα Αιγάλεω
 • 1 Κέντρο Διανομής Daventry Αγγλία
Βίντεο Παραγωγικής Διαδικασίας
Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Οι τελευταίες εξελίξεις στα μηχανήματα παραγωγής είναι σημαντικά στοιχεία για την κατασκευή ενός αξιόπιστου και οικονομικά αποδοτικού προϊόντος. Εδώ στην ALCO Filters πιστεύουμε επίσης ότι οι άνθρωποι αποτελούν το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της Εταιρείας!

Οι μονάδες παραγωγής είναι μικρές και ευέλικτες, ώστε κάθε τμήμα να παράγει μια ομάδα φίλτρων και κάθε μέλος του προσωπικού να εκπαιδεύεται σε κάθε πτυχή της διαδικασίας κατασκευής. Κάθε ένας από τους υπαλλήλους μας συμμετέχει πλήρως και ενδιαφέρεται για το τελικό προϊόν.

Ως αποτέλεσμα, η εναλλαγή προσωπικού είναι χαμηλή, ενώ οι επιδόσεις είναι σταθερά υψηλές - και αυτό φαίνεται στο τελικό προϊόν. Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε το καλύτερο προϊόν για τους πελάτες μας, επειδή κατασκευάζουμε τα φίλτρα μας από βασικές πρώτες ύλες αντί για προκατασκευασμένα εξαρτήματα. Αυτό μας δίνει τον μέγιστο έλεγχο της ποιότητας και της ομοιομορφίας του τελικού προϊόντος.

Επιλέγουμε πρώτες ύλες που μειώνουν τα απόβλητα και εξοικονομούν ενέργεια, σύμφωνα με τη δέσμευση της Εταιρείας μας για σεβασμό στο περιβάλλον.

Πιστοποιητικά
 • Πιστοποιητικό
  ISO 9001 - 2015
 • Πιστοποιητικό ΙΙ
  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ RU C-DE.HA96.B.00185/19
Τηλέφωνο

+357-22-467667

Website Εταιρείας

www.alcofilters.com

Επικοινωνία