Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Χρησιμοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία μας προσφέρουμε τις πιο προηγμένες λύσεις για τη βιομηχανία στάγδην άρδευσης παγκοσμίως. Έχουμε τη δυνατότητα να αναπτυσσόμαστε συνεχώς ακριβώς επειδή είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, που δημιουργούν αξία για τους συνεργάτες μας.

Η γνώση είναι ένας βασικός παράγοντας για την επιτυχία μας και ένα σημαντικό στοιχείο για την ανάπτυξη της στάγδην άρδευσης. Η γνώση των μελών της ομάδας μας σε συνδυασμό με νέες ιδέες και τρέχουσες τεχνολογικές τάσεις μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε τη βέλτιστη λύση για όλες τις ανάγκες άρδευσης στάγδην.

Χώρες Δραστηριότητας

Αίγυπτος, Ακτή Ελεφαντοστού, Αλγερία, Αρμενία, Αυστραλία, Βραζιλία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ινδία, Ιράν, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κένυα, Κίνα, Κύπρος, Μεξικό, Νότια Αφρική, Ουκρανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Τουρκία, Χιλή

Προϊόντα
  • Cyclone PC
  • Triton PC
  • Aquarlus PC
  • Nano
  • Turbo
  • Turbo Compact
Βίντεο
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

1 Εργοστάσιο, Λεμεσός Κύπρου

Παραγωγική Δυναμική

-Γραμμή Παραγωγής N350 FL

Ταχύτητα παραγωγής έως 350 μέτρα ανά λεπτό και 2.000 πομποί ανά λεπτό ρυθμός εισαγωγής.

-Γραμμή Παραγωγής T250 FL

Ταχύτητα παραγωγής έως 250 μέτρα ανά λεπτό και 1.250 πομποί ανά λεπτό.

-Γραμμή Παραγωγής S180 FL

Ταχύτητα παραγωγής έως 180 μέτρα ανά λεπτό και έως και 600 πομποί ανά λεπτό ρυθμός εισαγωγής.

-Γραμμή Παραγωγής R120 CL

Ταχύτητα παραγωγής έως 120 μέτρα ανά λεπτό και 500 πομποί ανά λεπτό ρυθμός εισαγωγής.

Βίντεο Παραγωγικής Διαδικασίας
Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Η εμπειρία μας στη βιομηχανία άρδευσης στάγδην παρέχει τη δυνατότητα να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες τόσο του παραγωγού dripline όσο και του τελικού χρήστη. Αυτό μας δίνει το προβάδισμα στην ανάπτυξη προηγμένων γραμμών παραγωγής και στην παραγωγή των πιο προηγμένων εκπομπών στον κλάδο.

Όλα τα μέρη των γραμμών παραγωγής μας έχουν σχεδιαστεί από την ομάδα Ε & Α και παράγονται από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές σύμφωνα με ιδιόκτητα μηχανικά σχέδια. Επιπλέον, το λειτουργικό λογισμικό αναπτύσσεται 100% εσωτερικά από το εξειδικευμένο τμήμα λογισμικού Ε & Α. Αυτό προσφέρει το πλεονέκτημα της συνεχούς βελτίωσής του και μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις στους συνεργάτες μας.

Τηλέφωνο

357 25 399962

Website Εταιρείας

https://www.aasystems.eu/

Επικοινωνία