Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ ιδρύθηκε το 1966,με ημερήσια δυναμικότητα που πλησιάζει τους 500 τόνους και αποθηκευτική δυνατότητα μεγαλύτερη των 80.000 τόνων,έχει καθιερωθεί ως μία από τις πλέον σύγχρονες βιομηχανίες ζωοτροφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΒΙΟΖΩΚΑΤ τα τελευταία 5 χρόνια έχει επενδύσει πάνω από 2,8 εκατ. ευρώ σε σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής καθώς και συστήματα ποιοτικού ελέγχου.
H ΒΙΟΖΩΚΑΤ διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για όλα τα παραγωγικά ζώα, Καθημερινά διενεργούνται έλεγχοι τόσο στις πρώτες ύλες όσο και στα τελικά προϊόντα.
Εξειδικευμένο προσωπικό με τη βοήθεια του εξοπλισμένου εργαστηρίου της εταιρείας μας πραγματοποιεί χημικές αναλύσεις των παραγόμενων προϊόντων πριν αυτά τεθούν προς διάθεση έμφαση στη ποιότητα, είμαστε πεπεισμένοι ότι ενισχύει την ικανοποίηση του πελάτη και εκμηδενίζει τη συχνότητα μη συμμορφούμενων προϊόντων και την εμφάνιση έκφρασης παραπόνων, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους παραγωγής.Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε τη παρασκευή προϊόντων με άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.
Η εταιρεία, σεβόμενη τον πελάτη - κτηνοτρόφο, το ζώο, αλλά και τον άνθρωπο ως καταναλωτή των ζωοκομικών προϊόντων, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη παραγωγή προϊόντων που διασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα και υψηλή βιολογική αξία. Στα πλαίσια των παραπάνω αρχών της, εφαρμόζει κατα την παραγωγή των προϊόντων της, πιστοποιημένα συστήματα: ISO 9001 : 2008 για διασφάλισης ποιότητας και ISO 22000 : 2005 - ασφάλειας τροφίμων (HACCP)
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει στενή συνεργασία με το Εργαστήριo Ζωοτεχνίας της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ στο κομμάτι της διατροφής των μυρηκαστικών πραγματοποιώντας περί τις 20 ετήσιες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η συνεργασία αυτή οδήγησε την εταιρεία στη δημιουργία προϊόντων με by pass πρωτεΐνη στις τροφές για αγελάδες,πρόβατα και αίγες υψηλής γαλακτοπαραγωγής όντας η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που προχώρησε σε αυτή την καινοτομία, εξασφαλίζοντας στον κτηνοτρόφο υψηλότερη γαλακτοπαραγωγή και καλύτερη υγεία των ζώων της μονάδας του.Τα πέντε πλεονεκτήματα χρήσης τροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ με by pass πρωτείνη είναι τα ακόλουθα:

• Αύξηση της γαλακτοπαραγωγής
• Βελτίωση της ποιότητας του γάλακτος(αύξηση λιποπρωτείνης)
• Υψηλή γονιμότητα και τοκετοί απαλλαγμένοι διαταραχών
• Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος – Καλή υγεία (οπλές,μαστοί)
• Μεγαλύτερη αξιοποίηση της πρωτεινικής ενέργειας με συμμετοχή by pass πρωτείνης και by pass λίπους

Κατηγορίες
Τηλέφωνο

2351025222

Επικοινωνία
Social Media