Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η ιστορία του Τιτάνα ξεκινά το 1902, με τη λειτουργία του πρώτου εργοστασίου τσιμέντου στην Ελευσίνα. Από τότε έως σήμερα ο ΤΙΤΑΝ έχει αναπτυχθεί σε έναν διεθνή παραγωγό τσιμέντου και δομικών υλικών με καθετοποιημένη δραστηριότητα. Στην Ελλάδα διαθέτουμε 3 εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου, μονάδα άλεσης κλίνκερ και μονάδα παραγωγής ξηρών κονιαμάτων, 4 σταθμούς διανομής, 26 λατομεία και 27 μονάδες ετοίμου σκυροδέματος.

Από την ίδρυση του ΤΙΤΑΝ συνδέσαμε την πορεία μας με την ιστορία της Ελλάδας. Συμμετείχαμε παραγωγικά στην ανοικοδόμησή της και είμαστε πάντα παρόντες στην κατασκευή μεγάλων έργων και στη δημιουργία  μεγάλων εθνικών υποδομών. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα δίνουμε σχήμα στα όνειρα χιλιάδων Ελλήνων, με εξαιρετικής ποιότητας, καινοτόμα, αξιόπιστα και προσιτά προϊόντα, που αντέχουν στο χρόνο και θεμελιώνουν με ασφάλεια το μέλλον μας.

Εξελισσόμαστε διαρκώς, αξιοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία και διευρύνοντας τους ορίζοντές μας στις πλέον απαιτητικές διεθνείς αγορές, χωρίς όμως να παρεκκλίνουμε από τις αξίες, τον κυρίαρχο στόχο και τη στρατηγική μας.

Χώρες Δραστηριότητας

Αίγυπτος, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Κόσοβο, Σερβία, Τουρκία

Προϊόντα

ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΧΥΔΗΝ

Φαιό τσιμέντο CEM I 52,5 N

Φαιό τσιμέντο CEM I 42,5 R

Φαιό τσιμέντο CEM II/A-M (P-LL) 42,5 N

Φαιό τσιμέντο CEM II/B-M (W-P-LL) 32,5 N

Φαιό τσιμέντο ανθεκτικό σε Θειικά
CEM IV/A(P)32,5N-SR

Λευκό Τσιμέντο CEM I 52,5 N

ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΕΝΣΑΚΙΣΜΕΝΟ

Φαιό Τσιμέντο ΤΙΤΑΝ

Φαιό Τσιμέντο ΤΙΤΑΝ R

Φαιό Τσιμέντο Υψηλής Αντοχής ΤΙΤΑΝ

Λευκό Τσιμέντο ΤΙΤΑΝ

Κατηγορίες
Αριθμός Εργαζομένων

1001-5000

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

10 Εργοστάσια τσιμέντου
26 Λατομεία
27 Μονάδες σκυροδέματος
1 Μονάδα άλεσης
1 Μονάδα Παραγωγής Κονιαμάτων
5 Σταθμοί Διανομής Τσιμέντου

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Για εμάς, στον Τιτάνα, η εξέλιξη είναι μία διαδικασία που δεν σταματάει ποτέ. Γι’ αυτό δημιουργούμε συνεχώς προϊόντα και υπηρεσίες, που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας βασισμένα στην υψηλή ποιότητα, την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα και την καινοτομία.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τσιμέντα φαιά και λευκά, χύδην ή ενσακισμένα, τα έτοιμα ξηρά κονιάματα INTERMIX ενώ η θυγατρική μας εταιρεία INTERBETON ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε. αποτελεί την καθετοποιημένη δραστηριότητά μας στην παραγωγή, μεταφορά και εμπορία έτοιμου σκυροδέματος και λατομικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Μαζί με τα προϊόντα, οι Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης και Μεταφοράς και Διάθεσης, καλύπτουν το φάσμα αναγκών του πελάτη με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Κάθε πρόβλημα και απορία των πελατών μας θα βρει την πιο υπεύθυνη και αξιόπιστη λύση.

Τηλέφωνο

210 2591 111

Website Εταιρείας

https://www.titan.gr/

Επικοινωνία
Social Media