Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η Stone Group International είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους εταιριών εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων στην Ευρώπη. Διαθέτει 10 ιδιόκτητα λατομεία και 5 παραγωγικές μονάδες, απασχολώντας συνολικά 650 εργαζόμενους

Για περισσότερες από 4 δεκαετίες ο όμιλος κάνει γνωστό και αγαπητό το Ελληνικό λευκό μάρμαρο, που εξορίσει κυρίως από τη μαρμαροφόρο περιοχή της Δράμας, σε περισσότερες από 80 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί με τη χρήση των προϊόντων του ομίλου, περιλαμβάνουν εντυπωσιακές κατασκευές στο Dubai, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, το Μονακό, την Αυστραλία, τη Μαλαισία και πολλές ακόμα πόλεις και διεθνείς αγορές.
Πρόκειται για ένα καθετοποιημένο όμιλο εταιριών, με πλήρως ανεπτυγμένη οργανωτική δομή, με οργανωμένα τμήματα Διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, Marketing, Μηχανοργάνωσης, Οικονομικής διεύθυνσης, Παραγωγής, Προμηθειών εσωτερικού και εξωτερικού & Πωλήσεων.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

80

Προϊόντα
 • Λευκά Μάρμαρα
 • Έγχρωμα Μάρμαρα
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Οι εγκαταστάσεις στο Καβαλάρι φιλοξενούν τρία βασικά τμήματα παραγωγής:

 • Μονάδα με γραμμές επιρητίνωσης & επεξεργασίας πλακών
 • Μονάδα παραγωγής & επεξεργασίας πλακιδίων
 • Μονάδα παραγωγής προϊόντων ειδικών διαστάσεων, για κατασκευαστικά έργα

καθώς επίσης και γραφεία Διοίκησης και Προσωπικού, Τμήματα Διαχείρισης Έργων, Καλλιτεχνίας, Παραγωγής, Logistics, 6 εσωτερικές και  5 εξωτερικές αποθήκες για όγκους, πλάκες, πλακίδια και Cut to Size προϊόντα.

Βίντεο Παραγωγικής Διαδικασίας
Πιστοποιητικά
 • Πιστοποιητικό
  ISO 14001:2015
 • Πιστοποιητικό ΙΙ
  ISO 9001:2015
Τηλέφωνο

23940 20440

Website Εταιρείας

https://www.stonegroup.gr/

Επικοινωνία