Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Από την κλασική περίοδο των περιφερόμενων στρωματάδων της Αθήνας, έως τη σημερινή σύγχρονη παραγωγή των στρωμάτων νέας γενιάς, το όνομα της Relaxstrom διατηρεί μια παράδοση χρόνων στην στρωματοποϊία.

Μία παροδοσιακή Ελληνική οικογένεια που κρατάει ζωντανή αυτήν την παράδοση τα τελευταία 45 χρόνια. Αγγίζουμε το σήμερα με το μεράκι μας αλλά και μια οργανωμένη εργοστασιακή υποδομή που μπορεί να ακολουθήσει τις νέες εξελίξεις με προϊόντα που συνδυάζουν τις πατροπαράδοτες τεχνικές κατασκευής με νέα υλικά σε προδιαγραφές υψηλής ποιότητας.

Παρακολουθούμε τις νέες τάσεις αλλά φροντίζουμε να τις διαμορφώνουμε στα μέτρα σας και στις ανάγκες σας. Αναζητούμε νέους ανατρεπτικούς συνδυασμούς υλικών,γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα χειροποίητο καλοφτιαγμένο στρώμα και αυτός είναι ο νούμερο 1 κανόνας στην οικογένειά μας.
Πιστεύουμε ότι τα μεγάλα όνειρα, πρέπει να είναι προσιτά χωρίς να υστερούν σε άνεση, λειτουργικότητα και αισθητική. Η πλούσια συλλογή από τις ντυμένες κρεβατοκάμαρες, τόσο πρακτικές όσο και λειτουργικές, διαμορφώνουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για έναν απολαυστικό ύπνο.

Relax Strom...για να λέτε καλημέρα με χαμόγελο!!!

Προϊόντα
  • Στρώματα
  • Κρεβάτια
  • Βάσεις
  • Μαξιλάρια
  • Αξεσουάρ
Βίντεο
Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Εργοστάσιο : Αθήνα

Τηλέφωνο

210 9328108

Website Εταιρείας

http://www.relaxstrom.gr/

Επικοινωνία