Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας ιδρύθηκε το 1997 με τη δημιουργία ενός νέου εργοστασίου του Ομίλου Πλαστικά Θράκης στα Ιωάννινα, με αποκλειστική δραστηριότητα τις λύσεις συσκευασίας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Διαθέτουμε τις βέλτιστες λύσεις συσκευασίας. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων  της εταιρείας μας περιλαμβάνει λύσεις συσκευασίας PP/PC/PE που βρίσκουν εφαρμογή στους τομείς των τροφίμων και των  χημικών/χρωμάτων. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες σε συνδυασμό με τις πιο σύγχρονες τεχνικές εκτύπωσης –εκτύπωση ετικέτας σε καλούπι (IML) εκτύπωση offset, συρρικνούμενη ετικέτα (shrink sleeve) – για να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις που θα προσδώσουν στα προϊόντα τους μια ξεχωριστή ταυτότητα στην αγορά που κινούνται.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Συσκευασίες βιομηχανικής χρήσης για τον τομέα των χρωμάτων/χημικών και συσκευασίες για καταναλωτικά προϊόντα με εφαρμογή στον τομέα των τροφίμων.
ΑΓΟΡΕΣ
Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης είχε παραδοσιακά ως βασική αγορά δραστηριοποίησης την ΝΑ Ευρώπη, αλλά την τελευταία δεκαετία έχει εξελιχθεί και σε μια σημαντική δύναμη στη Νότια και Δυτική Ευρώπη.  Πρόσφατα έχει ξεκινήσει και την επέκταση της δραστηριότητάς της σε νέες αγορές, όπως αυτές της Αφρικής και των περιοχών του Κόλπου.

ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ
Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας παρέχει στους συνεργάτες της χρόνια παγιωμένης γνώσης πάνω στο σχεδιασμό συσκευασιών με πολλαπλές εφαρμογές σε διάφορους τομείς. Για να ανταποκρινόμαστε σταθερά στις συνεχείς απαιτήσεις βελτιστοποίησης των διαδικασιών logistics, παρουσιάζουμε συστηματικά νέες καινοτόμες ιδέες, συχνά σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας. Το ευρύ πελατολόγιό μας αποδεικνύει ότι τα προϊόντα, οι τεχνολογίες και η τεχνογνωσία μας ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των μεγάλων πολυεθνικών ομίλων αλλά και των δυναμικές εγχώριων εταιρειών. Επιπλέον, το γεγονός ότι κινούμαστε με γνώμονα την οικονομία, την εξατομίκευση και τη βιωσιμότητα, σε συνδυασμό με την ευελιξία απέναντι στους πελάτες μας, μάς καθιστά έναν πολύτιμο συνεργάτη.

Χώρες Δραστηριότητας

Ελλάδα, Κύπρος

Προϊόντα

Λύσεις Συσκευασίας:

Μεγασάκοι / Συστήματα Πλήρωσης
Σάκοι / Φιλμ FFS
Φιλμ Συσκευασίας / Παλετοποίησης
Liners Κοντέινερ / Προστασία φορτίων
Υφάσματα Συσκευασίας
Δοχεία / Περιέκτες / Κάδοι Ιnjection
Kύπελλα / Ποτήρια Thermoforming
Περιέκτες & Δισκάκια EPS
Πλαστικά Κιβώτια
Ασκοί
Σακούλες Απορριμμάτων
Σχοινιά & Σπάγγοι

 

Τεχνικά Υφάσματα:

Κατασκευές
Γεωργία / Φυτοκομία / Υδατοκαλλιέργεια
Έργα Πρασίνου / Κήπου
Σπορ & Αναψυχή
Νοσοκομειακά / Προϊόντα Υγιεινής
Βιομηχανία Φίλτρων
Επιπλοποιία & Στρωματοποιία
Βιομηχανία Αυτοκινήτων
Υφάσματα Συσκευασίας
Καινοτόμα υφάσματα
Ταπητουργία
Υφάσματα Βιομηχανικής Χρήσης
ARNO Ιμάντες / Σχοινιά
Νήματα / Ίνες Βιομηχανικής Χρήσης

 

Βίντεο
Αριθμός Εργαζομένων

1001-5000

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

14 εργοστάσια σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Σκωτία, Ιρλανδία, ΗΠΑ.

Τηλέφωνο

+30 210 98 75000

Website Εταιρείας

https://www.thracegroup.com/

Επικοινωνία