Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Στη ΝΕΟΚΕΜ, από το 1972, σχεδιάζουµε καινοτόµες λύσεις στις πούδρες ηλεκτροστατικής βαφής και τα βιοµηχανικά χρώµατα υψηλής τεχνολογίας. Με τα χρώµατά µας και το σύστηµα υπηρεσιών που προσφέρουµε, προσθέτουµε αξία στο έργο των πελατών µας, αναπτύσσοντας µε συνέπεια µακρόχρονες, αµοιβαία επωφελείς σχέσεις µαζί τους. Στηρίζουµε την επιτυχία της ΝΕΟΚΕΜ στους ανθρώπους µας, που µε τις γνώσεις, την υπευθυνότητα και το οµαδικό τους πνεύµα συµµετέχουν ενεργά στην υγιή της ανάπτυξη. Σεβόµαστε το περιβάλλον και ενεργούµε µε αίσθηµα ευθύνης προς την κοινωνία που µας φιλοξενεί.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

25

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Εργοστάσιο: Κορωπί, Αττική

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Η ΝΕΟΚΕΜ, η μοναδική εταιρεία παραγωγής χρώματος πούδρας στη Ελλάδα, συνεχίζει από το 1972 στο δρόμο της ανάπτυξης πιστή πάντοτε στις αξίες της: αφοσίωση στον πελάτη, καινοτομία, ποιότητα και αξιοπιστία, βιωσιμότητα, αειφορία και εταιρική κοινωνική ευθύνη.
Με βάση αυτές τις αξίες έχουμε δημιουργήσει με συνέπεια και αξιοπιστία, μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και τις αγορές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πιστοποιητικά
Τηλέφωνο

210 6626860

Website Εταιρείας

neokem.eu

Επικοινωνία