Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Παράδοση στην ποιότητα από το 1948
Η ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος παράγει αγνά, ελληνικά παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα από το 1948. Από τις δυναμικότερες ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων και τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες του κλάδου στην Ευρώπη, κατέχει σήμερα στην Ελλάδα εξέχουσα θέση στην παραγωγή τυριών και την πρώτη θέση στις εξαγωγές Φέτας Π.Ο.Π.

Στόχος είναι η άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών της, με προϊόντα ΚΟΛΙΟΣ που ξεχωρίζουν και που προσφέρουν αξία διατροφής, συμβάλλοντας στην υγεία, στην ευεξία, αλλά και στην γευστική απόλαυση και καθημερινή χαρά της ζωής μέσα από ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

50

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Το εργοστάσιο της ΚΟΛΙΟΣ στην καρδιά
της Μακεδονίας
Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΚΟΛΙΟΣ στο Λιμνότοπο Πολυκάστρου Κιλκίς, με καλυμμένη επιφάνεια 52.000 τ.μ., είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια εξοπλισμένες μονάδες παραγωγής τυριών στην Ευρώπη.

Χτισμένο σε έκταση 180 στρεμμάτων, βρίσκεται σε ειδυλλιακό αγροτικό τοπίο, 60 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Μακεδονίας – εκεί όπου παράγονται τα 2/3 του ελληνικού γάλακτος.

Στο εργοστάσιο παραλαμβάνεται καθημερινά το φρέσκο πρόβειο, γίδινο και αγελαδινό γάλα που συλλέγει η εταιρία από επιλεγμένες και ελεγχόμενες κτηνοτροφικές μονάδες των 15 νομών της Μακεδονίας και της Θράκης και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Όλα τα προϊόντα ΚΟΛΙΟΣ παράγονται σε σύγχρονες γραμμές παραγωγής της πιο νέας τεχνολογίας, ενώ εφαρμόζεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, το οποίο έχει αποσπάσει πολλαπλές διακρίσεις, και την υψηλότερη βαθμολογία από διεθνείς φορείς ελέγχου και πιστοποίησης.

 

 

Τηλέφωνο

210 6021738

Website Εταιρείας

https://www.kolios.gr/el/

Επικοινωνία
Social Media