Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

H KLEFER δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής πορτών ανελκυστήρων από το 1999. Ιδρύθηκε ως κοινοπραξία της KLEEMANN και της TECNOLAMA-FERMATOR και εδρεύει σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, στο Βιομηχανικό Πάρκο του Κιλκίς.

Συνδυάζοντας εμπειρία, τεχνογνωσία και καινοτόμες ιδέες, η KLEFER παράγει αυτόματες, ημιαυτόματες και αναδιπλούμενες πόρτες θαλάμου για οικιακούς, εμπορικούς, βιομηχανικούς και άλλους ανελκυστήρες. Οι ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων της καλύπτουν τις ανάγκες τόσο της εγχώριας όσο και της διεθνούς αγοράς. Η ποικιλία υλικών και χρωμάτων δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να επιλέξει την πόρτα που ταιριάζει στον χώρο και την αισθητική του.

Προϊόντα

Τύποι Πορτών

  • Αυτόματη
  • Αναδιπλούμενη
  • Ημιαυτόνομη
  • Ειδικές λύσεις / Ανακαίνιση
  • Ανταλλακτικά
Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Εργοστάσιο: στο Βιομηχανικό Πάρκο του Κιλκίς.

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Το εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της KLEFER, με άξονα τις τελευταίες τάσεις του σύγχρονου βιομηχανικού σχεδιασμού και με την ποιότητα και την ποικιλία των υλικών που χρησιμοποιεί, στέκεται δίπλα στον πελάτη, κατανοεί τις απαιτήσεις του και παρέχει όχι μόνο υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά προτάσεις και λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, η KLEFER αναπτύσσει και εφαρμόζει πρακτικές που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Υποστηρίζοντας δράσεις, όπως η ανακύκλωση, η εξοικονόμηση ενέργειας, η συνεχής συντήρηση των χώρων και του εξοπλισμού της, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τη δημιουργία ενός βιώσιμου περιβάλλοντος, ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Τηλέφωνο

23410 75730

Website Εταιρείας

http://www.klefer.gr/

Επικοινωνία