Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η KARWOOD Α.Ε.Β.Ε.  με όραμα και πολλές φιλοδοξίες ιδρύθηκε το 2007 και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να διακριθεί και να αποτελεί πλέον την αιχμή του δόρατος της σύγχρονης βιομηχανίας επίπλων.Η Karwood είναι στην κορυφή στους τομείς Έπιπλα Κουζίνας ,Κουζίνες , Ντουλάπες, Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός,Ντουλάπια Κουζίνας,πάγκους, Είδη Υγιεινής, Πόρτες και πολλά ακόμη στα ποιο μοντέρνα σχέδια και χρώματα με τα καλύτερης ποιότητας υλικά.

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.000 τμ εντός έκτασης 9 στρεμμάτων στη ΒΙ.ΠΕ. Καρδίτσας. Με στόχο την πολύ καλή ποιότητα, την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και την αυστηρή τήρηση των χρόνων παράδοσης, η διοίκηση της εταιρείας επένδυσε σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εξαιρετικών δυνατοτήτων και υψηλής παραγωγικότητας καθώς και σε άρτια καταρτισμένο προσωπικό.Η Karwood έχει ως όραμα να προσφέρουμε την καλύτερη σχέση τιμή – ποιότητας. Η εταιρεία Karwood βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ Καρδίτσας

Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την άψογη αισθητική, το μοντέρνο σχεδιασμό, τα μοντέρνα χρώματα τους, την ποιότητα τους και την εργονομία τους ενώ για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι φάσεις παραγωγής υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου (ISO 9001:2000), γεγονός που εξασφαλίζει την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Βίντεο
Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

1 Εργοστάσιο: ΒΙ.ΠΕ Καρδίτσας - Γοργοβίτες

Τηλέφωνο

24410 62305

Website Εταιρείας

http://www.karwood.gr/kw/

Επικοινωνία