Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Μια ξεχωριστή βιομηχανία τροφίμων με έδρα της την Καλαμάτα. Από το 1939 δραστηριοποιείται στο εμπόριο και την εξαγωγή τοπικών προϊόντων της Καλαμάτας: αποξηραμένα σύκα, ελιές Καλαμών και ελαιόλαδο. Τη δεκαετία του ’50 και έχοντας αποκτήσει εμπειρία κατόρθωσε να διεισδύσει σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική αγορά, τη Μ. Βρετανία, με ένα ακόμα τοπικό προϊόν: την Κορινθιακή σταφίδα. Σταδιακά, επικεντρώνεται στην σταφίδα και αποκτά εξειδίκευση στο προϊόν αυτό, επεκτεινόμενος και σε νέες αγορές όπως η Ολλανδία και η Γερμανία. Σύντομα η εταιρία αποτελεί τον 2ο μεγαλύτερο εξαγωγέα Κορινθιακής σταφίδας παγκοσμίως. Βασισμένη στην αξία της ελληνικής υπερτροφής, την Κορινθιακή σταφίδα, δημιούργησε το γνωστό πλέον σε όλους μας ελληνικό «Βαλσαμικό Ξίδι Kalamata Papadimitiou». Το βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papaditirou γίνεται το No1 Βαλσαμικό ξίδι σε πωλήσεις στην Ελλάδα και παραμένει 1ο μέχρι σήμερα.
Αναπτύσσονται νέες σειρές καινοτόμων προϊόντων, βασισμένες στο βαλσαμικό ξίδι, κρέμες βαλσαμικού και μεσογειακές μουστάρδες.
Το 2013 η εταιρεία εντάσσεται στο διεθνές δίκτυο Endeavor, καταφέρνοντας να είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία στον κλάδο των τροφίμων που γίνεται μέλος.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

35

Χώρες Δραστηριότητας

Αυστραλία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ζιμπάμπουε, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Καναδάς, Κόστα Ρίκα, Κουβέιτ, Κύπρος, Λευκορωσία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Νότια Αφρική, Ολλανδία, Ουγγαρία, Παναμάς, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σουηδία, Ταϊβάν, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία

Προϊόντα
  • Βαλσαμικό ξίδι
  • Κρέμα βαλσαμικού
  • Μουστάρδα
  • Κέτσαπ
  • Ατομικές συσκευασίες (για εστίαση)
Βίντεο
Πιστοποιητικά
Τηλέφωνο

27210 32960-3

Website Εταιρείας

https://papadim.com/arxiki/

Επικοινωνία