Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Το 1980 τα αδέλφια Υφαντή άνοιξαν το πρώτο εργοστάσιο στο Μοσχάτο, το οποίο παρασκεύαζε και πουλούσε αλλαντικά. Δημιούργησαν προϊόντα, τα οποία αγαπηθήκαν από τους καταναλωτές και γρήγορα απέκτησαν φήμη σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα ο Όμιλος Υφαντής παράγει παραπάνω 500 προϊόντα υψηλής ποιότητας και δραστηριοποιείται σε πέντε τομείς. Στα επεξεργασμένα προϊόντα κρέατος, στα κατεψυγμένα τρόφιμα (κατεψυγμένα λαχανικά, hamburgers, pizzas, έτοιμα γεύματα και πολλά άλλα), ελληνικές παραδοσιακές σαλάτες, τυρί φέτα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. ‘Έχει πετύχει να δημιουργήσει προϊόντα που έχουν γίνει γνωστά σε όλο τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία, οφείλεται, στο υψηλό επίπεδο ποιότητας, στο προσωπικό μας, στην τεχνογνωσία μας και στην άριστη σχέση που διατηρούμε όλα αυτά τα χρόνια με τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τα προϊόντα μας.

Βασισμένος σε αυτή τη σχέση, ο όμιλος Υφαντής δεσμεύεται να συνεχίσει με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς να επεκτείνει αυτή την πετυχημένη πορεία, σεβόμενος πάντα το περιβάλλον και τον Άνθρωπο.

Χώρες Δραστηριότητας

Αλβανία, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιορδανία, Ισπανία, Ιταλία, Κατάρ, Κίνα, Κύπρος, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουγκάντα, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Σουδάν, Σουηδία, Τουρκία, Φινλανδία

Κατηγορίες
Παραγωγική Δυναμική

Η εταιρεία ΥΦΑΝΤΗΣ χάρη στην τεχνολογική της υπεροχή έχει τη δυνατότητα να παράγει ημερησίως πάνω από 50.000 κιλά αλλαντικών και 5.000 κιλά διάφoρων άλλων προϊόντων κρέατος (μπιφτέκια, πίτσες, σκευάσματα κοτόπουλου κ.τ.λ.).

Πιστοποιητικά
Τηλέφωνο

210 8196500-507

Website Εταιρείας

https://www.ifantis.gr/new/

Επικοινωνία