Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η Elval αποτελεί τον τομέα έλασης αλουμινίου της ElvalHalcor Α.Ε. και είναι μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες πλατέων προιόντων έλασης αλουμινίου, σε παγκόσμιο επίπεδο και η μοναδική στην Ελλάδα.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Elval αναγνωρίζεται ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης με ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής ποιότητας, για αγορές όπως η συσκευασία, οι κατασκευές, η ναυπηγική, η αυτοκινητοβιομηχανία, η ενέργεια, οι βιομηχανικές εφαρμογές και η θέρμανση – ψύξη - κλιματισμός (HVAC). Μέσω ενός παγκόσμιου εμπορικού δικτύου, σε 21 χώρες, η Elval εξάγει το 80% περίπου της παραγωγής της, σε περισσότερες από 60 χώρες και προσφέρει αξιόπιστες και ανταγωνιστικές λύσεις, που καλύπτουν τις απαιτήσεις και των πλέον απαιτητικών, διεθνών πελατών.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

60

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Εργοστάσιο: Οινόφυτα Βοιωτίας, Ελλάδα

Παραγωγική Δυναμική

Η Elval έχει την δυνατότητα να παράγει, με γνώμονα τη βιωσιμότητα, φαρδιές ταινίες αλουμινίου πλάτους (μέχρι 2,5 μέτρα) και πλάκες μήκους (9 μέτρα), για ποικίλες εφαρμογές σε πληθώρα αγορών. Έχοντας ολοκληρώσει ένα σημαντικό επενδυτικό σχέδιο, σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, η Elval, λειτουργεί πλέον, πρωτοποριακές εγκαταστάσεις, με ετήσια δυναμικότητα παραγωγής, πάνω από 280.000 τόνους.

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Εξειδίκευση στον τομέα έλασης αλουμινίου

Η εξειδίκευση μας βασίζεται σε τέσσερεις πυλώνες :
• Πελατοκεντρική φιλοσοφία
• Συστηματική μέθοδο λιτής παραγωγής ( Lean production)
• Συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία και συνεργασίες
•  Δέσμευση για ποιότητα

Πελατοκεντρική φιλοσοφία
Αποσκοπώντας στην επιτυχία των πελατών μας, αναπτύσσουμε εξατομικευμένες λύσεις, ώστε να μεγιστοποιείται η αξία που δημιουργούμε για αυτούς.
• Το Κέντρο Τεχνολογίας Elval, συνεργάζεται στενά με τους τεχνικούς του Τμήματος Πωλήσεων, ώστε να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις.

Πιστοποιητικά
  • Πιστοποιητικό
    ISO 9001 : 2015
Τηλέφωνο

22620 53111

Website Εταιρείας

www.elval.com

Επικοινωνία