Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η Elbisco είναι μια ελληνική επιχείρηση που βρίσκεται δίπλα μας ουσιαστικά από το 1987! Έχοντας κάτω από την ομπρέλα της πολλές αγαπημένες μάρκες όπως Κρίς Κρίς, Αλλατίνη, Elite, Βοσινάκη και Forma που οι καταναλωτές επιλέγουν καθημερινά μας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσεις.

Με εξαγωγές στο εξωτερικό και συνεχόμενες επενδύσεις αποτελεί μία ισχυρή παρουσία στον χώρο της βιομηχανίας.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

25

Κατηγορίες
Αριθμός Εργαζομένων

501-1000

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Εργοστάσιο Πικερμίου
Το εργοστάσιο Πικερμίου εδώ και 40 χρόνια αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής αρτοσκευασμάτων στα Βαλκάνια.  Η μονάδα ιδρύθηκε το 1968 από μια οικογένεια αρτοποιών και ήταν η πρώτη εταιρία που διέθεσε συσκευασμένη φρυγανιά.

Σήμερα διαθέτει μονάδες παραγωγής φρυγανιάς και ψωμιού. Η γραμμή της φρυγανιάς μέχρι και τη δεκαετία του ’80 ήταν η μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής φρυγανιάς στον κόσμο. Ακόμα και σήμερα δουλεύει σε συνεχή λειτουργία, με μέγιστη ετήσια παραγωγική δυνατότητα τους 14.000 τόνους. Οι 3 γραμμές ψωμιού είναι υπερσύγχρονες και πλήρως αυτοματοποιημένες. Μια από αυτές αποτελεί νέα επένδυση και τέθηκε σε λειτουργία το 2014.

Η μονάδα διαθέτει επίσης ειδικά διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους ώστε να διασφαλίζονται οι καλύτερες συνθήκες για τα προϊόντα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Κέντρο διανομής Πικερμίου
Το 2016 τέθηκε σε λειτουργία το νέο ιδιόκτητο κέντρο διανομής της ELBISCO. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο που αποτελεί πλέον το βασικό κέντρο διανομής για τις φρυγανιές, τα μπισκότα και το αλεύρι της εταιρίας.

 

Εργοστάσιο Χαλκίδας
Το εργοστάσιο στη Γλύφα Χαλκίδας δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’60.

Αποτέλεσε μια πρωτοποριακή μονάδα για την εποχή της, καθώς διέθετε συσκευασμένα μπισκότα σε αυτόματες μηχανές. Σήμερα το εργοστάσιο διαθέτει 5 γραμμές παραγωγής για μπισκότα και κράκερ, μια γραμμή παραγωγής κέικ και αυτόματο συγκρότημα συσκευασίας αλεύρων. Επίσης, στις αρχές του 2015 εγκαταστάθηκε στη μονάδα μια νέα σύγχρονη και αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής Soft Dough Snacks.

Η μονάδα διαθέτει επίσης ειδικά διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους ώστε να διασφαλίζονται οι καλύτερες συνθήκες για τα προϊόντα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Το 2016, η ELBISCO ξεκίνησε μια επένδυση 20 εκατομμυρίων για κατασκευή ενός νέου εργοστασίου παραγωγής φρυγανιάς μέσα στο ήδη υπάρχων εργοστάσιο. Από τον Νοέμβριο του 2018, η νέα μονάδα τέθηκε σε πλήρη λειτουργία πολλαπλασιάζοντας τους παραγόμενους όγκους φρυγανιάς.

Τηλέφωνο

210 6039 703

Website Εταιρείας

https://elbisco.gr/

Επικοινωνία