Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Εν αρχή ην το λάδι. Το ελαιόλαδο, από ένα νησί πλούσιο σε ελαιόδεντρα, ήλιο και φρέσκα προϊόντα μεσογειακής διατροφής. Το νησί της Κρήτης, απ’ όπου προέρχεται το ιερό δέντρο και όπου ο Στυλιανός Δομαζάκης, το 1970, ίδρυσε την πρώτη οργανωμένη μονάδα παραγωγής χοιρινού κρέατος μεγαλώνοντας τα δικά του ζώα, στη δική του φάρμα.

Τα χρόνια πέρασαν και ανέλαβαν οι σημερινοί ιδιοκτήτες, τα αδέλφια Εμμανουήλ και Κωνσταντίνος Δομαζάκης. Από τότε μέχρι τώρα, που η επιχείρηση έχει μεγαλώσει και δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, το όραμα της εταιρείας δεν έχει αλλάξει, αλλά έχει γίνει ισχυρότερο: να μοιραστεί με τον κόσμο τη σημασία της καλής κρητικής διατροφής, την αξία του ελαιολάδου, τη σημασία της υψηλής ποιότητας.

Μέχρι σήμερα, η Creta Farms εξακολουθεί να παράγει αγνά, υψηλής ποιότητας και γεύσης προϊόντα και έχει πάντοτε πυξίδα της τη μεσογειακή κρητική διατροφή και το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον και την καινοτομία.

Στην καρδιά της βρίσκονται πάντα οι άνθρωποί της και οι καταναλωτές, που εμπνέουν ο ένας τον άλλο να κάνουν τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα.

Βίντεο
Κατηγορίες
Τηλέφωνο

210 6260000

Website Εταιρείας

https://www.cretafarms.gr/

Επικοινωνία