Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η CLEANWAY EΠΕ, είναι μια σύγχρονη Ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας απορρυπαντικών και καλλυντικών σε καταναλωτικές και επαγγελματικές  συσκευασίες.

Η λειτουργία της εταιρείας ξεκίνησε το 1987, αρχικά με παραγωγή απορρυπαντικών,  με σκοπό να προσφέρει στην αγορά μια ευρεία γκάμα απορρυπαντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα χαμηλότερης τιμής από αυτά των πολυεθνικών εταιρειών. Εδώ και 5 χρόνια η εταιρεία προχώρησε και στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων καθημερινής περιποίησης, με την κατασκευή νέας σύγχρονης μονάδας.

Η CLEANWAY EΠΕ ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των πελατών της και εξασφαλίζει τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων της με την εφαρμογή στην παραγωγική της διαδικασία του προτύπου ISO 9001 και επιπλέον για την παραγωγή των καλλυντικών του προτύπου ISO 22716.

Προϊόντα
  • Απορρυπαντικά
  • Οικολογικά
  • Καλλυντικά
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

1 Εργοστάσιο: Οινόφυτα

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Η ποιότητα των απορρυπαντικών της CLEANWAY, έχει διαπιστωθεί από τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου των λιανέμπορων (ΑΒ Βασιλόπουλος, Makro C&C, OK–Market, Market-in, Jumbo και άλλες), οι οποίες και της έχουν εμπιστευθεί την παραγωγή ευρείας γκάμας προϊόντων PRIVATE LABEL.

Πιστοποιητικά
Τηλέφωνο

2102611775

Website Εταιρείας

http://cleanway.gr/

Επικοινωνία