Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Από το 1928 μέχρι σήμερα είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας και αφοσιωμένοι στους ανθρώπους μας, για να συνεχίσουμε να παράγουμε, με το ίδιο αμείωτο πάθος, αγάπη και μεράκι, το μέλι που αγάπησε όλη η Ελλάδα. Με γνώμονα την αγνότητα, την τεχνογνωσία και τις παραδοσιακές αξίες του τόπου μας, εκτός από το αγαπημένο μέλι, δημιουργούμε και μία σειρά εξαιρετικών ελληνικών προϊόντων σε ποιότητα και γεύση.

Στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ συνεχίζουμε αφοσιωμένοι σε ό,τι αξίζει αληθινά την κορυφαία ποιότητα όλων των προϊόντων μας, την ελληνική μελισσοκομία και τους καταναλωτές που αγαπούν και επιλέγουν τα προϊόντα μας, σε όλο τον κόσμο.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

37

Χώρες Δραστηριότητας

Αλβανία, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Εσθονία, Ζιμπάμπουε, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κίνα, Κύπρος, Λίβανος, Νορβηγία, Ολλανδία, Παναμάς, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σιγκαπούρη, Σουηδία, Συρία, Ταϊβάν, Τσεχία, Φινλανδία

Προϊόντα
 • Μέλι
 • Βασιλικός πολτός - γύρη
 • Χαλβάς
 • Μαρμελάδες έξτρα
 • Λουκούμια
 • Υποβρύχιο

 

Κατηγορίες
Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Όλα τα προϊόντα μας παράγονται με τη φροντίδα, το μεράκι και τις αυστηρές προδιαγραφές μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε μόνο ό,τι αξίζει αληθινά.

Γι’ αυτό, καθημερινά το μέλι μας δοκιμάζεται οργανοληπτικά ώστε να επιλεγούν μόνο οι εκλεκτότερες ελληνικές ποικιλίες, βάσει των αυστηρών προδιαγραφών μας. Επιπλέον, το Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας μας, είναι ένα από τα εγκυρότερα και παλαιότερα στην Ευρώπη, για τον έλεγχο και την έρευνα στο μέλι και στα μελισσοκομικά προϊόντα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του, στη σημερινή του μορφή, το 1990 και σήμερα απασχολεί 4 επιστήμονες ειδικούς στον κλάδο των τροφίμων. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 2200 και το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001.

Έτσι, εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα σε όλα τα προϊόντα μας και φροντίζουμε ώστε να είναι αντάξια της εμπιστοσύνης και της αγάπης που μας δείχνετε εδώ και σχεδόν έναν αιώνα.

 

Πιστοποιητικά
 • Πιστοποιητικό
  ISO 2200
 • Πιστοποιητικό ΙΙ
  ISO 14001
Τηλέφωνο

210 5751896

Website Εταιρείας

https://www.attiki-pittas.gr/

Επικοινωνία