Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Τα καλλυντικά APIVITA συνδυάζουν δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, εκχυλίσματα  από φυτά της ελληνικής χλωρίδας, μελισσοκομικά προϊόντα υψηλής βιολογικής αξίας και βιολογικά αιθέρια έλαια.

Οι συνταγές των προϊόντων της APIVITA περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό 85% έως 100%. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται βρίσκονται στην αιχμή της πράσινης κοσμετολογίας. Και αποκλείονται εκείνα, η χρήση των οποίων έχει κατηγορηθεί για παρενέργειες στην υγεία ή έχουν επιβαρυντική δράση στο περιβάλλον, όπως σιλικόνες, parabens, παραφινέλαιο, προπυλενογλυκόλη, πολυκυκλικές μάσκες, νιτρομάσκες, φθαλικοί εστέρες και άλλα.

Η APIVITA διαθέτει τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης  με εμπειρία στην ανάπτυξη ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ φυσικών  και αποτελεσματικών καλλυντικών. Ελέγχει τη δράση και την αποτελεσματικότητα με in vivo και in vitro κλινικές μελέτες σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Παράλληλα διενεργούνται κλινικές μελέτες και στο τελικό προϊόν σε στενή συνεργασία με Ερευνητικά Ινστιτούτα και Πανεπιστήμια.

Εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία του Ιπποκράτη η APIVITA αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Κάθε προϊόν μας έχει πολλαπλές δράσεις: Ενυδατώνει, προστατεύει από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης ή άλλα προβλήματα. Η χρήση αγνών, 100% βιολογικά πιστοποιημένων αιθέριων ελαίων, επιδρά στη διάθεση, αναζωογονεί, τονώνει, απομακρύνει την ένταση και το στρες. Όλα τα προϊόντα περιποίησης συνδυάζονται ιδανικά ώστε να προσφέρουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Χώρες Δραστηριότητας

Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Ρουάντα, Ταϊβάν

Προϊόντα

Πρόσωπο: Μάσκες Προσώπου, Απολέπιση Προσώπου, Καθαρισμός, Τόνωση Προσώπου,
Serum, Κρέμες Προσώπου,Κρέμες Ματιών, Χείλη, Αντιηλιακά Προσώπου

Μαλλιά: Αγωγή Τριχόπτωσης, Σαμπουάν, Κρέμες Μαλλιών, Μάσκες Μαλλιών, Λάδια Μαλλιών

Σώμα: Αφρόλουτρα, Ευαίσθητη Περιοχή, Γαλάκτωμα Σώματος, Απολέπιση Σώματος, Serum, Λάδι Σώματος, Σαπούνια, Περιποίηση Χεριών, Αντιηλιακά, Eau De Toilette

'Ανδρας: Ξύρισμα, Περιποίηση Προσώπου, Περιποιηση Μαλλιών, Περιποίηση Σώματος, Eau De Toilette

Βρέφη & Παιδιά: Βιολογική Σειρά Για Βρέφη & Παιδιά, Φυσική Σειρά Για Παιδιά, Παιδικά Αντιηλιακά

Well BeingQ: Αιθέρια & Φυτικά Έλαια, Φυσικά Αρωματικά Κεριά, Μελισσοκομικά Προϊόντα, Βιολογικά Βότανα, Κρέμες Με Θεραπευτικά Βότανα, Προϊόντα Πρόπολης, Παστίλιες, Στοματική Υγιεινή

Βίντεο
Αριθμός Εργαζομένων

201-500

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

1 Εργοστάσιο Βιοκλιματικές εγκαταστάσεις στο Bιομηχανικό Πάρκο Μαρκόπουλου Αττικής

Παραγωγική Δυναμική

-

Βίντεο Παραγωγικής Διαδικασίας
Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Το νέο κτήριο της APIVITA είναι εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρείας και αποτελεί έμπρακτο σύμβολο αειφορίας, καινοτομίας και πρωτοποριακής σύνδεσης του εργασιακού περιβάλλοντος με το φυσικό. Βρίσκεται στο Bιομηχανικό Πάρκο Μαρκόπουλου Αττικής, σε μια περιοχή που ήταν ελαιώνας.

Από πλευράς αρχιτεκτονικού σχεδιασμού αποτελεί προσομοίωση κυψέλης.
H «κυψέλη» της APIVITA συγκεντρώνει κάτω από μια κοινή στέγη όλες τις δραστηριότητές της: Χώροι γραφείων, εκπαίδευσης, μουσείου μελισσοκομικής ιστορίας, εργαστηρίων, παραγωγής και συσκευασίας καλλυντικών, συσκευασίας μελιού, γύρης, βασιλικού πολτού, αποθηκευτικοί χώροι αλλά και χώροι σίτισης προσωπικού και γυμναστηρίου. Κεντρική θέση κατέχει το αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», που χρησιμοποιείται για εταιρικές συναντήσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, αλλά και σαν χώρος εκδηλώσεων και ενημέρωσης για κοινό και επισκέπτες.

Το κτήριο εκτείνεται σε πέντε επίπεδα (δύο υπόγεια και τρία υπέργεια) με συνολική επιφάνεια δόμησης 6.830 τ.μ. επί οικοπέδου έκτασης 6.170 τ.μ.

Το κτήριο συμπληρώνει ένας χώρος διαδραστικής επαφής με την ελληνική βιοποικιλότητα, που αποτελεί μικρογραφία των πηγών έμπνευσης της εταιρείας: Στους εξωτερικούς χώρους γύρω από το εργοστάσιο ο επισκέπτης θα δει έναν μικρό βοτανικό κήπο (ενταγμένο στο διεθνές δίκτυο βοτανικών κήπων) με διακόσια διαφορετικά είδη βοτάνων της ελληνικής φύσης, το επισκέψιμο μελισσοκομείο μας, αλλά και έναν λαβύρινθο δεντρολίβανα και λεβάντες που τον προσκαλεί να ανανεώσει τα ενεργειακά του αποθέματα και να αντιληφθεί τη μοναδικότητα των αξιών της εταιρείας.

Φυσική προέκταση της μονάδας παραγωγής είναι το συγκρότημα επεξεργασίας του νερού το οποίο χρησιμοποιείται σαν βασική πρώτη ύλη στην παραγωγική διαδικασία της εταιρείας. Με τη χρήση των πλέον εξελιγμένων μεθόδων επεξεργασίας (διπλή όσμωση), η εταιρεία έχει επιτύχει να χρησιμοποιεί νερό υψηλότατης καθαρότητος (super purified water) με αγωγιμότητα 0,6 μs/cm.

Για την κατασκευή του κτηρίου επιλέχθηκαν τα εξής κριτήρια:
Λιτότητα, αισθητική και λειτουργικότητα
Εξασφάλιση φυσικού φωτισμού – αερισμού
Άμεση επαφή των ανθρώπων με τον εξωτερικό χώρο
Σεβασμός στους φυσικούς πόρους και την τοπική βιοποικιλότητα
Βιοκλιματικός Σχεδιασμός
Μείωση οικολογικού αποτυπώματος
Εξασφάλιση θερμικής και οπτικής άνεσης
Χρήση ανακυκλώσιμων, φυσικών, οικολογικών, ελληνικών υλικών δόμησης.

Για την διαχείριση των φυσικών πόρων χρησιμοποιήθηκαν:
Σύστημα εκμετάλλευσης γεωθερμίας
Φωτοβολταϊκά
Δεξαμενή Ομβρίων, όπου συλλέγονται τα όμβρια, κτιρίου και περιβάλλοντος, για άρδευση
Βιολογικός Καθαρισμός Αποβλήτων
Φυτεμένεs ταράτσες –μπαλκόνια στον πρώτο και δεύτερο όροφο
Εκτεταμένες φυτεύσεις στον περιβάλλοντα χώρο (5000 φυτά και 200 διαφορετικά είδη), με αρωματικά και φαρμακευτικά ελληνικά φυτά, καρποφόρα δέντρα και είδη τοπικής χλωρίδας.

Τηλέφωνο

210 2856350

Website Εταιρείας

https://www.apivita.com/

Επικοινωνία