Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Ύστερα από 35 χρόνια συνεχούς εξέλιξης, η Alfa Machine θεωρείται δικαίως ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της κατασκευής μηχανημάτων συσκευασίας κατά παραγγελία. Τον καλύτερο οδηγό μας για το μέλλον αποτελεί το παρελθόν μας, όπως διαμορφώθηκε από το καινοτόμο πνεύμα της Alfa Machine, την τεράστια εμπειρία της στην κατασκευή μηχανημάτων και ιδιαίτερα την προσωπική παροχή υποστήριξης στον πελάτη ακόμα και μετά την πώληση του μηχανήματο.

Η Alfa Machine ιδρύθηκε από τους Δημήτρη και Ιωάννη Κούρτογλου ως εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων συσκευασίας, με ειδίκευση στην συσκευασία τροφίμων. Τα αδέλφια Κούρτογλου κατείχαν πολλά χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, κυρίως στους τομείς κονσερβοποιείας και χυμοποιείας. Το εργασιακό παρελθόν του Δημήτρη ως μηχανολόγου-μηχανικού και του Ιωάννη ως ηλεκτρολόγου-μηχανικού έθεσε τις βάσεις για την πρώιμη τεχνολογική εξειδίκευση της Alfa Machine.

Χώρες Δραστηριότητας

Αίγυπτος, Ελλάδα, Σαουδική Αραβία

Βίντεο
Αριθμός Εργαζομένων

51-200

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

1 Εργοστάσιο Κατασκευής Μηχανών Συσκευασίας  - Άργος

Παραγωγική Δυναμική

5 μηχανές / μήνα

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Μετά από 6 χρόνια εξαντλητικής έρευνας και σε μία προσπάθεια να καινοτομήσει και πάλι στον κόσμο των FFS μηχανών, η Alfa Machine λάνσαρε το ετικεταριστικό σύστημα In Mould Labelling - IML (εφαρμογή ετικέτας κατά τη διαμόρφωση) κατά την Interpack του 2008. Αυτό θεωρήθηκε τομή στις θερμοδιαμορφωτικές μηχανές, καθώς μέχρι τότε η μέθοδος διακόσμησης με IML χρησιμοποιούνταν μόνο σε injection moulding μηχανές.

Αγορά νέων CNC μηχανημάτων & λογισμικού 3D CAD σχεδίασης (PTC Creo) με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας.

Σχεδιασμός και κατασκευή του νέου μοντέλου ευθύγραμμης Γεμιστικής-Κλειστικής (FS) μηχανής, FCM30-L1, κατάλληλο για γέμισμα γαλακτοκομικών προϊόντων σε περιέκτες με έγχυση αδρανούς αερίου και Ultra-Clean επίπεδο υγιεινής.

Σχεδιασμός και κατασκευή του νέου μοντέλου περιστροφικής Γεμιστικής-Κλειστικής (FS) μηχανής, FM30-R2, κατάλληλο για γέμισμα παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων σε γυάλινους ή κεραμικούς περιέκτες με έγχυση αδρανούς αερίου και laminar flow επίπεδο υγιεινής.

 

Πιστοποιητικά
  • Πιστοποιητικό
    ISO 9001: 2001
Τηλέφωνο

+30 27510 51834

Website Εταιρείας

http://alfamachine.gr

Επικοινωνία