Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

H AGRODRIP A.B.E.E. ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 ως  παραγωγική μονάδα εξαρτημάτων άρδευσης. Με συνεχείς επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογίας, στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, του κτιριακού και μηχανολογικού εξοπλισμού, έφτασε σήμερα να είναι μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής ολοκληρωμένων συστημάτων άρδευσης, καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Σήμερα λειτουργεί σε δύο σύγχρονες μονάδες παραγωγής εξαρτημάτων και σωλήνων – σταλακτηφόρων άρδευσης στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου συνολικού εμβαδού πάνω από 16.000 τ.μ.

Δραστηριοποιείται τόσο στην ελληνική, όσο και στην διεθνή αγορά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξαγωγικό της προσανατολισμό. Πετυχαίνοντας μια αλματώδη αύξηση της εξαγωγικής της δραστηριότητας τα τελευταία έτη, εξάγει σε πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων είναι η Λατινική Αμερική, οι Η.Π.Α., η Ινδία, η Ρωσία, οι Αραβικές χώρες, κλπ.

Με τις απαιτήσεις της Ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς για ολοκληρωμένες υπηρεσίες και αποτελεσματικά προϊόντα να γίνονται ολοένα και υψηλότερες, η AGRODRIP A.B.E.E. διαθέτει την εμπειρία, την εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την ικανότητα να προσφέρει μια πλήρη γκάμα καινοτόμων εξαρτημάτων και σωλήνων - σταλακτηφόρων άρδευσης, ικανή να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε καλλιέργειας.

Πιστοποιημένη εδώ και πολλά χρόνια με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας  ISO 9001 και διανύοντας πλέον την τρίτη δεκαετία της συνεχίζει να δίνει έμφαση στη διαρκή έρευνα και ανάπτυξη και στο εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό της, να εξελίσσεται και να επεκτείνει δυναμικά την παρουσία τόσο στην Ελληνική, όσο και στην διεθνή αγορά, παρέχοντας αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις στα πλέον δύσκολα προβλήματα άρδευσης.

 

Χώρες Δραστηριότητας

Αίγυπτος, Αλβανία, Αυστραλία, Βόρεια Μακεδονία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Λιβύη, Μεξικό, Ολλανδία, Ρωσία, Σερβία, Τουρκία

Προϊόντα

Μικροεκτοξευτήρες
Μικροεξαρτήματα - Εξαρτήματα Θερμοκηπίου
Σύστημα Υδρονέφωσης
Εκτοξευτήρες Σιλικόνης
Σταλάκτες
Σύστημα Υδροπονίας
Ηλεκτροβάνες - Προγραμματιστές - Φρεάτια
Εξαρτήματα - Σωλήνες Κήπου
Εξαρτήματα Φις
Εξαρτήματα Σταλακτηφόρου
Εξαρτήματα Ταινίας
Εξαρτήματα Μάνικας
Βάνες - Βανάκια
Βανάκια Σταλακτηφόρου
Βανάκια Ταινίας
Μεταλλικές Βάνες
Εξαρτήματα Ρακόρ Lock
Εξαρτήματα Ρακόρ Κοχλιωτά
Σέλλες Συρταρωτές
Εξαρτήματα Συνδεσμολογίας
Φίλτρα Πλαστικά
Φίλτρα Υδροκυκλωνικά
Σίτες - Δίσκοι Φίλτρων
Μεταλλικά Φίλτρα
Εξαρτήματα PVC Κολλητά - Βιδωτά
Κόλλες PVC
Σωλήνες PVC
Σωλήνες Πολυαιθυλενίου
Σταλακτηφόροι Σωλήνες
Ταινίες Σταλακτηφόρου
Μάνικες Πίεσης

Βίντεο
Αριθμός Εργαζομένων

51-200

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

2 σύγχρονες μονάδες παραγωγής εξαρτημάτων και σωλήνων – σταλακτηφόρων άρδευσης στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου συνολικού εμβαδού πάνω από 16.000 τ.μ

Πιστοποιητικά
Τηλέφωνο

2310796731

Website Εταιρείας

https://www.agrodrip.gr/

Επικοινωνία