Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Είμαστε μια οικογενειακή εταιρεία με παρουσία στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Ρουμανία, προσφέροντας προϊόντα ταχείας κατανάλωσης σε κατηγορίες όπως Φροντίδα Ρούχων και Σπιτιού , Υγιεινή & Απολύμανση, και Προστασία από τα Έντομα. Στο χαρτοφυλάκιο μας έχουμε πληθώρα αξιόπιστων μαρκών, ενώ οι πλείστες έχουν μακρά ιστορία ως No1 & No2 παίκτες στις κατηγορίες τους έως και σήμερα.

Πιστεύουμε στη φροντίδα των μικρών καθημερινών στιγμών, και νοιαζόμαστε για αυτούς που αγοράζουν τα προϊόντα μας. Δεν πιστεύουμε σε μια ψυχρή εμπορική σχέση, πρώτιστος στόχος μας είναι η συνεχής ικανοποίηση των καταναλωτών μας, με σκοπό να κάνουμε την κάθε τους μέρα καλύτερη και πιο εύκολη.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

3

Χώρες Δραστηριότητας

Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία

Προϊόντα
  •  ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΡΟΥΧΩΝ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΠΙΤΙΟΥ
  •  ΒΡΕΦΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
  •  ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ
  •  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΑ
  •  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
  •  ΤΡΟΦΙΜΑ
  •  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Βίντεο
Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Εργοστάσιο: A’ ΒΙ.ΠΕ, Βόλος, Ελλάδα

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Οι ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής του ομίλου ΕΥΡΗΚΑ συνδυάζουν προηγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό με την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά προηγμένες, σύγχρονες και αποτελεσματικές μονάδες παραγωγής έτοιμες να απαντήσουν σε προκλήσεις.

Οι περισσότερες μας μάρκες είναι ηγέτες στις κατηγορίες τους, φανερώνοντας τη μακροπρόθεσμη εμπιστοσύνη που έχουν οι καταναλωτές μας στα προϊόντα μας.

Οι μονάδες παραγωγής μας παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτό. Δίνουν τη δυνατότητα στις προϊοντικές μας ιδέες να υλοποιηθούν, με στόχο να κάνουμε την καθημερινή ζωή πιο απλή για τους καταναλωτές μας.

Επενδύουμε με συνέπεια στα εργοστάσιά μας, αναβαθμίζοντάς τα ώστε να μας επιτρέπουν να παράγουμε νέα καινοτόμα προϊόντα, να ικανοποιούμε τα ποιοτικά μας πρότυπα και να εμπλουτίζουμε τις μάρκες μας και το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας.

Πιστοποιητικά
Τηλέφωνο

57 25 831 000

Website Εταιρείας

www.eureka.com.cy

Επικοινωνία