Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Για περισσότερο από 70 χρόνια, κατασκευάζουμε στα εργοστάσια μας σε Ελλάδα & εξωτερικό ποιοτικά προϊόντα για να αντέχουν στο χρόνο.

Τα προϊόντα με το όνομα Tupperware έκαναν την εμφάνιση τους το 1946 στην μεταπολεμική περίοδο. Τα τελευταία 60 περίπου χρόνια τα Tupperware παραμένουν επίκαιρα αφού εξελίσσονται και προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής αλλά και στις συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή. Επίσης όλα αυτά τα χρόνια η Tupperware έχει καταφέρει να προσθέσει την δική της πινελιά σε εκατομμύρια νοικοκυριά ανά την υφήλιο. Το πρώτο προϊόν που παρουσίασε ο Earl Tupper ήταν το Wonderlier Bowl το οποίο πωλείται ακόμη και σήμερα σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Το Wonderlier Bowl πλεονεκτούσε όλων των άλλων δοχείων για φαγητό αφού ήταν ελαφρύτερο, δεν έσπαγε όπως τα γυάλινα ή τα κεραμικά και κυρίως γιατί συνοδευόταν από ένα υδατοστεγές και αεροστεγές κάλυμμα.

Το 1964 η Tupperware έρχεται και στην Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους καταναλωτές να μειώσουν τη χρήση προϊόντων μιας χρήσης και να τα αντικαταστήσουν με οικολογικές λύσεις υψηλής ποιότητας όπως αυτές που προσφέρουμε μέσα από τις σειρές
των προϊόντων μας. Χρησιμοποιώντας προϊόντα όπως τα Tupperware δοχεία μεταφοράς φαγητού, τα ποτήρια θερμός, αλλά και το βραβευμένο μας Οικολογικό Μπουκάλι νερού, μειώνουμε την κατανάλωση πλαστικών μιας χρήσης, εξοικονομούμε χρήματα, προστατεύουμε το περιβάλλον και τις επόμενες γενιές.

Βίντεο
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

1 Εργοστάσιο: Θήβα

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Κάθε 2 δευτερόλεπτα πραγματοποιείται μία επίδειξη Tupperware σε όλο τον κόσμο.
Στη σημερινή εποχή των πληροφοριών οι καταναλωτές μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα μπορούν να βρούνε τα προϊόντα Tupperware πολύ εύκολα μέσω του πολυπληθούς δικτύου συνεργατών της Tupperware που καλύπτει όλη την Ελλάδα. Επίσης μπορούν να είναι σίγουροι ότι η Tupperware θα συνεχίσει να τους προσφέρει την απαράμιλλη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Η γκάμα των προϊόντων Tupperware μπορεί να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών. Με νέες εφευρέσεις η Tupperware δημιουργεί προϊόντα που αντέχουν από τους -40°C έως τους 230 °C!

Τηλέφωνο

210 3679300

Website Εταιρείας

www.tupperware.gr

Επικοινωνία