Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1971 στη Θεσσαλονίκη. Εισάγουμε & εξάγουμε υψηλής ποιότητας μπαχαρικά, βότανα, και τσάι, και επίσης παράγουμε για τις αγορές λιανικής, χονδρικής, και βιομηχανίας τροφίμων με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Για σχεδόν 50 χρόνια, εργαζόμαστε στον αγροδιατροφικό τομέα, με μακροπρόθεσμες σχέσεις με ντόπιους παραγωγούς, για την εύρεση των καλύτερων δυνατών πρώτων υλών. Επενδύοντας στα μέσα παραγωγής στις ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις μας, εξασφαλίζουμε κατάλληλη επεξεργασία των πρώτων υλών σε καθαρή, εμφανή μορφή, έγκαιρη και ελεγχόμενη παραγωγή μεγάλης κλίμακας, καθώς και βέλτιστο κόστος παραγωγής για τα επίπεδα της ποιότητάς μας.

Προϊόντα
  • Ελληνικό Τσάι Βουνού – Σιδερίτης
  • Ελληνική Ρίγανη
  • Βότανα & Μπαχαρικά
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις: Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Οι γραμμές παραγωγής μας μπορούν να κλιμακωθούν σύμφωνα με τη ζήτηση, διατηρώντας ταυτόχρονα τη μέγιστη ποιότητα των πρώτων υλών. Επιπρόσθετα, η τεχνογνωσία μας μάς επιτρέπει να εφευρίσκουμε λύσεις για προσαρμοσμένα προϊόντα λιανικής και χονδρικής και να χειριζόμαστε δύσκολες πρώτες ύλες σε διάφορες μορφές συσκευασίας -από ειδικά εμβαπτιζόμενα φακελάκια ιδιωτικής ετικέτας, έως εξειδικευμένα προϊόντα για βιομηχανικές εφαρμογές.

Τα εξαγόμενα προϊόντα μας περιλαμβάνουν μεγάλες ποσότητες εξαιρετικών Ελληνικών βοτάνων -βιολογικά και συμβατικά- για βιομηχανίες τροφίμων και αγορές λιανικής.

Πιστοποιητικά
Τηλέφωνο

2310 796 448

Website Εταιρείας

http://kourikos.gr/el/

Επικοινωνία
Social Media