Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εδώ και πάνω από έναν αιώνα πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα έργα καλύπτοντας κάθε διαφοροποιημένη ανάγκη σε τσιμέντο, σκυρόδεμα, αδρανή υλικά και βιομηχανικά ορυκτά.

Με ένα δίκτυο 30 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αναπτύσσει και διαθέτει στην αγορά διαφοροποιημένα και αξιόπιστα προϊόντα και έξυπνες λύσεις από τη σύλληψη μέχρι και την ολοκλήρωση κάθε κατασκευής.

Οι εταιρίες του Ομίλου – ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, Lafarge Beton και ΛΑΒΑ – έχουν συνδέσει το όνομά τους με την υψηλή ποιότητα και αισθητική, τις καινοτόμες λύσεις και την άρτια εξυπηρέτηση.

Το τσιμέντο στην Ελλάδα είναι συνυφασμένο με το όνομα της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ. Ως η μεγαλύτερη τσιμεντοβιομηχανία της χώρας συνέβαλε στη διαμόρφωση της εικόνας που έχει η σύγχρονη Ελλάδα. Από το 1911 η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να πρωτοστατεί στα σημαντικότερα έργα της χώρας, από οδικά δίκτυα και γέφυρες μέχρι αεροδρόμια, λιμάνια, νοσοκομεία και σχολεία. Με μία σειρά σακευμένων και χύδην προϊόντων, ικανοποιεί ακόμη και τις πιο υψηλές απαιτήσεις διαφορετικών αναγκών και έργων, ενώ παράλληλα προσφέρει συνεχή τεχνική υποστήριξη.

Η Lafarge Beton, έχοντας αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία στο σκυρόδεμα, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης που θέτει την καινοτομία, την ποιότητα και το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα στο επίκεντρο. Προσφέρει διαφοροποιημένα προϊόντα και έξυπνες λύσεις προστιθέμενης αξίας που καλύπτουν όλες τις εφαρμογές στον τομέα των κατασκευών, από τα πιο μεγάλα έργα υποδομής μέχρι εφαρμογές διακόσμησης. Ένα ακόμη στοιχείο που διαφοροποιεί τη Lafarge Beton είναι οι μοναδικές υπηρεσίες και η τεχνική υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες. Με την υπηρεσία «Τοποθέτηση και Φινίρισμα» αναλαμβάνει την τοποθέτηση του ειδικού σκυροδέματος μέσω εξειδικευμένων εφαρμοστών.

Μετρώντας περισσότερα από 60 χρόνια στον κλάδο των ορυκτών, η ΛΑΒΑ δραστηριοποιείται στην εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία ελαφρόπετρας, γύψου, ποζολάνης και πυριτικού. Προσφέρει διαφοροποιημένες και καινοτόμες λύσεις στις κατασκευές, τα γεωτεχνικά έργα, τη γεωργία και τη βιομηχανία. Με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, η εταιρία είναι από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες του κλάδου της.

Κατηγορίες
Τηλέφωνο

2102898 111

Επικοινωνία