Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η Green Cola Hellas, ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παραγωγούς καταναλωτικών αγαθών στην Ελλάδα σήμερα, γεννήθηκε στη συνοριακή πόλη της Ορεστιάδας στον Έβρο. Ξεκίνησε με στόχο να βάλει τις βάσεις για μια νέα σειρά αναψυκτικών προϊόντων με συστατικά που θα προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από τη φύση. Είναι δύσκολο να είσαι διαφορετικός και ταυτόχρονα να είσαι στο επίκεντρο των πραγμάτων. Αλλά αυτή ήταν η πρόκληση για όλους εμάς στην Green Cola.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

22

Χώρες Δραστηριότητας

Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Δημοκρατία του Κονγκό, Σαουδική Αραβία

Βίντεο
Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Εργοστάσιο: Ορεστιάδα

Παραγωγική Δυναμική

τρεις σύγχρονες γραμμές παραγωγής αναψυκτικών: γυάλινης φιάλης 250ml, 330ml, κουτιού 330ml και πλαστικής φιάλης ΡΕΤ 500ml και 1.5lt.

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Το 2012 η εταιρεία επένδυσε σε επιπλέον τεχνολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες παραγωγής τόσο των δικών της προϊόντων, όσο και αυτών της ιδιωτικής ετικέτας (PL). Οι βελτιώσεις σε σύγχρονο εξοπλισμό συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, προκειμένου να διατηρείται η βέλτιστη παραγωγική δυναμικότητα που της εξασφαλίζει την απαραίτητη επάρκεια και αυτονομία, ώστε να καλύπτει όλη τη γκάμα των συσκευασιών που απαιτούν οι σύγχρονες καταναλωτικές συνήθειες.

Πιστοποιητικά
  • Πιστοποιητικό
    ISO 9001:2008
  • Πιστοποιητικό ΙΙ
    ISO 22000:2005
  • Πιστοποιητικό ΙΙΙ
    FSSC 22002:2009
Τηλέφωνο

2108002980

Website Εταιρείας

gr.greencola.com

Επικοινωνία