Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η DUROSTICK ιδρύθηκε το 1988 με έδρα της στους Αγ. Αναργύρους Αττικής. Στόχος και όραμα του ιδρυτή της, κ. Νικόλαου Γ. Χούλη, ήταν και παραμένουν η ανάπτυξη της εταιρείας πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Προχώρησε μπροστά, κάνοντας το όνομά της συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας, παρέχοντας αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις και εξοπλίζοντας με άριστα υλικά κάθε οικοδομικό έργο, ιδιωτικής ή επαγγελματικής χρήσης.

Η DUROSTICK στα χρόνια της λειτουργίας της κατέκτησε μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των βιομηχανιών του κλάδου. Διαθέτει υπερσύγχρονο, υψηλής τεχνολογίας, μηχανολογικό εξοπλισμό με δυνατότητα παραγωγής περίπου 900 τόνων συγκολλητικών υλών και χρωμάτων ημερησίως. Η ποικιλία των προϊόντων της εταιρείας καλύπτει όλο το φάσμα της οικοδομής, ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

10

Χώρες Δραστηριότητας

Αίγυπτος, Αλβανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Κουβέιτ, Κύπρος, Λιβύη, Ρουμανία, Ρωσία

Βίντεο
Κατηγορίες
Αριθμός Εργαζομένων

201-500

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Εγκαταστάσεις Αθήνας: Aσπρόπυργος Αττικής

Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης: BI.ΠΕ.Θ. - Σίνδος Ο.Τ 44

Παραγωγική Δυναμική

900 τόνοι συγκολλητικών υλών και χρωμάτων ημερησίως

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Η τεχνολογική υπεροχή ενός οργανισμού, μιας παραγωγικής εταιρίας αφορά βεβαίως τον μηχανολογικό της εξοπλισμό, τόσο σε επίπεδο έρευνας και ανάπτυξης, όσο και σε επίπεδο παραγωγής, αλλά επιπλέον αφορά τις διαδικασίες συσκευασίας,  αποθήκευσης, μεταφοράς και διάθεσης των προϊόντων της στην αγορά. Επιπλέον, αφορά τις συνέργειες –κυρίως εξωτερικές- με άλλους φορείς, ιδρύματα και οργανισμούς, που είναι σε θέση να εισφέρουν με κάθε τρόπο στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή νέων ποιοτικών προϊόντων αλλά και εξέλιξη και βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών του οργανισμού.

Η DUROSTICK πάντοτε, αλλά με έμφαση τα τελευταία χρόνια, έχει πραγματοποιήσει μεγάλες επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό και εκσυγχρονισμό των υποδομών της τόσο στον τομέα της παραγωγής των προϊόντων όσο και σε τομείς που αφορούν στη συσκευασία, στην αποθήκευση και στη διάθεσή τους στην αγορά σε άψογη κατάσταση.

Πιστοποιητικά
Τηλέφωνο

211 60 03 500

Website Εταιρείας

https://www.durostick.gr/

Επικοινωνία