Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η Belle Meat ξεκίνησε τη λειτουργία της το Φεβρουάριο του 2009 σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στον Ασπρόπυργο Αττικής.Ως κύριο αντικείμενό της έχει την επεξεργασία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος.Η εξασφάλιση της εγγυημένης ποιότητας των προϊόντων μας, οδήγησε την εταιρεία μας σε μια συνεχώς ανοδική πορείακαι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να αναπτύξει ένα τεράστιο δίκτυο πελατών, χτισμένο αποκλειστικά σε σχέσεις  εμπιστοσύνης.Από τον Αύγουστο του 2016, η Belle Meat μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή Αχαρναί Αττικής.
Κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, η Belle Meat σχεδιάζει και εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους παρασκευής και συσκευασίας. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας στηρίζοντας όλη τη φιλοσοφία της σε αυτό. Το σύστημα ασφάλειας των προϊόντων μας περιλαμβάνει την εφαρμογή όλων των απαιτήσεων της ιχνηλασιμότητας και κάθε προϊόν έχει τη δική του ταυτότητα και κωδικό, στοιχεία που εγγυώνται ότι το προϊόν έχει περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

14

Κατηγορίες
Αριθμός Εργαζομένων

51-200

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Belle Meat βρίσκονται στην περιοχή Αχαρναί Αττικής.

Παραγωγική Δυναμική

22 τόνοι γύρος & σουβλάκι / ημέρα

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Belle Meat βρίσκονται στην περιοχή Αχαρναί Αττικής.Με νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, παρασκευάζουμε και συσκευάζουμε κρεατοσκευάσματα υψηλής ποιότητας με πρώτες ύλες προερχόμενες από αυστηρά επιλεγμένους και πιστοποιημένους προμηθευτές, όπως η εταιρεία ΠΙΝΔΟΣ για τα πουλερικά και η εταιρεία DANISH CROWN για τα χοιρινά. Καθημερινά, παράγουμε ποσότητες προϊόντων ικανές να εξυπηρετήσουν άμεσα και με ασφάλεια όλο το δίκτυο των πελατών μας.

Πιστοποιητικά
Τηλέφωνο

210 5595135

Website Εταιρείας

www.bellemeat.gr

Επικοινωνία