Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η ΑΛΤΕΡΡΑ ΑΕ ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί μια καθετοποιημένη μονάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών. Το 2005 δημιούργησε μονάδα επεξεργασίας και βαθιάς κατάψυξης φρούτων και λαχανικών, στην περιοχή Γιαννιτσών – Πέλλας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 60.000 τμ, η οποία έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί με τη χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού αιχμής.

Η Επιχείρηση απευθύνεται τόσο στην εγχώρια, όσο και στις διεθνείς αγορές μέσω του Δικτύου Διανομών που διαθέτει και μέσω των Συνεργατών της.
Τα προϊόντα της ΑΛΤΕΡΡΑ ΑΕ απευθύνονται σε βιομηχανίες επεξεργασίας, γιαουρτιού – παγωτού, χυμών, μαρμελάδας – κονφιτούρας, παιδικών τροφών, αρτοζαχαροπλαστικής, βιομηχανιών ζύμης, σε δίκτυα διανομής τροφίμων καθώς και σε Σούπερ Μάρκετ (S/M) με συσκευασίες λιανικής για άμεση κατανάλωση, είτε σαν επώνυμο προϊόν (ΠΕΛΛΑΣ) είτε σαν προϊόν ιδιωτικής ετικέτας (P/L).

Προϊόντα
  • Φρούτα
  • Λαχανικά
  • Smoothies
Βίντεο
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

1 Μονάδα επεξεργασίας και βαθιάς κατάψυξης φρούτων και λαχανικών, στην περιοχή Γιαννιτσών – Πέλλας

Παραγωγική Δυναμική

Περισσότεροι από 20.000 τόνοι τελικών προϊόντων φρούτων και λαχανικών ετησίως

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Οι αναπτυξιακοί στόχοι της ΑΛΤΕΡΡΑ ΑΕ, πραγματοποιούνται πάντοτε με την προϋπόθεση ότι οι δραστηριότητες της θα διασφαλίζουν την αρμονική συνύπαρξη με το φυσικό περιβάλλον.
Σε κάθε στάδιο των διαδικασιών παραγωγής, τυποποίησης, αποθήκευσης, μεταφοράς και διανομής εφαρμόζονται αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και φιλικά προς το περιβάλλον διεθνώς καθιερωμένα πρότυπα.
Η μείωση και σωστή διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας και υδάτων, καθώς και η ανακύκλωσηχαρτιού, μπαταριών, μελανιών εκτυπωτών είναι μερικές από τις ενέργειες που εφαρμόζουμε από την ίδρυση της εταιρίας καθώς και η ενεργή συμμετοχή μας στην προσπάθεια ανακύκλωσης συσκευασιών.

Πιστοποιητικά
Τηλέφωνο

23820 81820

Website Εταιρείας

https://www.alterra.gr/

Επικοινωνία