Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Από το 1978 είμαστε αφοσιωμένοι στην επιλογή και παραγωγή προϊόντων της φύσης , υψηλής ποιότητας. Είναι λοιπόν φυσικό να μιλάμε για ένα έργο μεγάλης φροντίδας και αγάπης.

Η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων μας στον τελικό καταναλωτή πραγματοποιείται μετά από αυστηρούς και προσεκτικούς ελέγχους ποιότητας.

Mέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, τους πελάτες, τους προμηθευτές μας και τους υπαλλήλους μας διότι στηριζόμαστε στις ειλικρινείς και μακροχρόνιες σχέσεις .

Στην ΩΜΕΓΑ υπάρχει μια σχέση σεβασμού για τα προϊόντα μας που είναι άρρηκτα δεμένη με τον σεβασμό που τρέφουμε στους πελάτες μας στους υπαλλήλους μας και στην κοινωνία γενικότερα.

Όραμα μας είναι  να προσφέρουμε εκλεκτά, ποιοτικά προϊόντα της φύσης  επιλεγμένα με αυστηρές προδιαγραφές ώστε να παρέχουμε αξία στη διατροφή της ελληνικής οικογένειας .

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μεθόδους αειφόρας ανάπτυξης με σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο. Με προσπάθεια και σκληρή δουλειά η ΩΜΕΓΑ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και των συνεργατών της , εξάγει τα προϊόντα της και αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία.

Βίντεο
Κατηγορίες
Αριθμός Εργαζομένων

51-200

Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
3.500 τμ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2.500 τμ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ

1.200 τμ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παραγωγική Δυναμική

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ (ετησίως)

10.000 τόνοι ρύζια
7.000 τόνοι συσκευασμένα όσπρια
1.800 τόνοι άχνη ζάχαρη
6.000 τόνοι ζωοτροφές μικρής συσκευασίας

Τηλέφωνο

27210 69407

Website Εταιρείας

https://www.omega.com.gr/

Επικοινωνία