Παραγωγική Δυναμική
20 τόνους γάλακτος / ημέρα
Με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό προς την παράδοσή μας, παράγουμε παραδοσιακά τυριά με έμφαση στα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά.
Το όραμά μας, το οποίο ξεκίνησε το 1973, ήταν και είναι η παραγωγή εκλεκτών τυριών βασισμένα στις καλές πρώτες ύλες από την ευρύτερη περιοχή της Αμφιλοχίας. Αποτέλεσμα των προσπαθειών μας είναι τα προϊόντα της τυροκομικής μας μονάδας Μπουτσώλης να εδραιωθούν ως τα πιο εκλεκτά για κάθε οικογένεια.
Το αγνό γάλα και οι καλές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές συνταγές, μας επιτρέπουν να παράγουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Η φιλοσοφία μας, που συνοψίζεται στο τρίπτυχο «συνέχιση της παράδοσης, εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεών μας και συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού», καθιστούν την τυροκομική Αμφιλοχίας Μπουτσώλη μια από τις ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του τομέα στην Ελλάδα. Με φροντίδα και σεβασμό προς την πρώτη ύλη και με πιστή εφαρμογή των λειτουργικών μας διεργασιών στη μονάδα, παράγουμε τα ακόλουθα προϊόντα: Γραβιέρα, Κεφαλογραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Πεκορίνο, Μυζήθρα ξηρή, Ανθότυρο, φέτα. Στόχος μας είναι διαθέτουμε σε κάθε σπιτικό τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς!
1 Τυροκομική μονάδα: Αμφιλοχία
20 τόνους γάλακτος / ημέρα
Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, καθιστώντας την μια μονάδα ολοκληρωμένης και καθετοποιημένης παραγωγής, ικανή να εκτελεί όλο το φάσμα των διεργασιών παραγωγής μιας ανταγωνιστικής επιχείρησης για την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων, κυρίως σκληρών τυριών.