Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η Ελληνική Καπνοβιομηχανία Ξάνθης, ΣΕΚΑΠ ΑΕ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στους τομείς παραγωγής, διάθεσης και εμπορίας τσιγάρων και προϊόντων καπνού στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά, με έτος ίδρυσης το 1975.

Το 2013 η ΣΕΚΑΠ έρχεται στην οικογένεια Donskoy Tabak και περνάει στην ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη από τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς. Η τοποθεσία του εργοστασίου της είναι στην Ξάνθη, μια πόλη διεθνώς φημισμένη με καπνική ιστορία για πάνω από 3 αιώνες. Τα κέντρα διανομής της είναι στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ρωσικός Ομίλος Donskoy Tabak, βραβεύτηκε στις «100 καλύτερες Ρωσικές καπνοβιομηχανίες» για τις αξίες και τις επιτεύξεις στην κατηγορία διατήρησης του περιβάλλοντος “Ecology & Management”. H μητρική εταιρία Donskoy Tabak διαθέτει φυτείες καπνού που παράγουν 45 δισεκατομμύρια τσιγάρα με εξαγωγές σε 31 χώρες.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

31

Προϊόντα
  • ΤΣΙΓΑΡΑ
  • ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΚΟΜΜΕΝΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΓΙΑ ΣΤΡΙΦΤΑ
  • ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΠΝΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ > 500gr
  • ΦΙΛΤΡΑ
Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Εργοστάσιο: Ξάνθη

Κέντρα Διανομής: Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Η κατασκευή καπνού απαράμιλλης ποιότητας, βασισμένοι στην τοπική και παραδοσιακή γνώση που έχει αποκτηθεί μέσω της εμπειρίας εκατοντάδων ετών καθώς και η εξειδίκευση της παραγωγής μας στην τεχνολογία βιολογικού φίλτρου.

Πιστοποιητικά
Τηλέφωνο

2541026991

Website Εταιρείας

https://www.sekap.gr/

Επικοινωνία