Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Στην ΠρομεταλΜπακλη διαθέτουμε σήμερα δύο ξεχωριστά κέντρα επεξεργασίας Λευκοσιδήρου και Ανοξείδωτου Χάλυβα στην Δυτική Αττική και μια τρίτη μονάδα εμπορίας και διανομής προϊόντων στην Θεσσαλονίκη. Είμαστε το μεγαλύτερο κέντρο επεξεργασίας Ανοξείδωτου Χάλυβα στα Βαλκάνια, και ένα απο τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα κέντρα Λευκοσιδήρου στην Ευρώπη, με έτος ίδρυσης το 1950. Δραστηριοποιούμαστε με συνέπεια και στις δύο αγορές μετάλλων εξυπηρετώντας με επιτυχία τους πελάτες μας και υποστηρίζοντας τις προσπάθειες τους για συνεχή εξέλιξη και επιτυχία.

Στην ΠρομεταλΜπακλη η ιδιοκτησία και η διοίκηση είναι οικογενειακή και ασκείται σήμερα από την τρίτη γενιά ιδιοκτητών. Με ένα σύνολο 26.000 τ.μ. αποθηκευτικών και παραγωγικών εγκαταστάσεων, με ένα σταθερά υψηλό, πάνω από 20.000 τόνους, όγκο αποθεμάτων, 78.500.000€ επενδεδυμένα ίδια κεφάλαια καθώς και με τις μεγάλες δυνατότητες παροχής εξειδικευμένης εξυπηρέτησης, φιλοδοξούμε να είμαστε ο προτιμητέος προμηθευτής για κάθε πελάτη-συνεργάτη είτε στον χώρο του Λευκοσιδήρου είτε του Ανοξείδωτου Χάλυβα.

Ο ρόλος μας είναι να γεφυρώνουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το κενό μεταξύ της μεγάλης κλίμακας παραγωγής των Χαλυβουργείων και των εξειδικευμένων αναγκών των πελατών μας, προσφέροντας τους υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, βοηθώντας τους με αυτό τον τρόπο να ξεχωρίζουν στην δική τους αγορά.

Ο στόχος μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή για κάθε επιχείρηση που αναζητά προμηθευτή Λευκοσιδήρου ή Ανοξείδωτου Χάλυβα στη γεωγραφική περιοχή μας. Επιπρόσθετα, η αποδεδειγμένη εμπειρία μας, οι υποδομές μας καθώς και η μοναδική γεωγραφική μας θέση, καθιερώνουν την ΠρομεταλΜπακλη ως ένα Ευρωπαϊκού επιπέδου κέντρο υπηρεσιών Λευκοσιδήρου και Ανοξείδωτου Χάλυβα στην ευρύτερη περιοχή της ΕΜΕΑ (Νοτιοανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική). Παράλληλα επεκτείνουμε συνεχώς την πελατειακή μας βάση, αναπτύσσοντας μια καλά ισορροπημένη διεθνή παρουσία.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

3

Χώρες Δραστηριότητας

Ελλάδα, Ισπανία, Πολωνία

Προϊόντα
  • Λευκοσίδηρος
  • Ανοξείδωτος Χάλυβας

 

Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥ: ΑΤΤΙΚΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥ: ΑΤΤΙΚΗ

Παραγωγική Δυναμική

20.000+ τόνοι σταθερά διαθέσιμα αποθέματα

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας
  • Υποστηριζόμαστε από τα μεγαλύτερα και δυναμικότερα Ευρωπαϊκά Χαλυβουργεία
  • Απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη όλης της Ελληνικής Λευκοσιδηρουργίας, εγχώριων και πολυεθνικών - από τις μεγαλύτερες έως τις μικρότερες τοπικές μονάδες κατασκευής δοχείων.

 

 

Πιστοποιητικά
Τηλέφωνο

210 551 5200

Website Εταιρείας

prometalbakli.gr

Επικοινωνία