Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Ο καταναλωτής δεν πείθεται με τα λόγια αλλά με τη γεύση. Η Οικογένειά μας από το 1955 μέχρι σήμερα, πορεύεται με τις αρχές της τιμιότητας, της ειλικρίνειας και της έρευνας: Την τιμιότητα ως προς τους συνεργάτες της, την ειλικρίνεια ως προς τους καταναλωτές και την έρευνα για τη δημιουργία πρωτότυπων προϊόντων. Το 1955 ξεκινήσαμε την τυποποίηση φρέσκων φρούτων για εξαγωγές, με ιδρυτές τον Γιάννη και τον Μιχάλη Χριστοδούλου, στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου. Το 1970 πρωτοπορήσαμε με την μονάδα χυμοποίησης εγχώριων φρούτων ενώ το 2004 επεκταθήκαμε με την νέα εκσυγχρονισμένη μονάδα επεξεργασίας φρούτων στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Καταφέραμε να επεξεργαζόμαστε 16 ελληνικά φρούτα Ελλήνων παραγωγών: πορτοκάλι, ροδάκινο, αχλάδι, μήλο, ρόδι, κεράσι, βερίκοκο, δαμάσκηνο, σταφύλι, ακτινίδιο, γκρέιπ-φρουτ, μύρτιλο, φραγκόσυκο, καρότο, λεμόνι και γκότζι-μπέρι. Το 2010 καινοτομήσαμε στην επεξεργασία του ροδιού για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες ενώ συνεχίσαμε να εξελισσόμαστε αφού το 2011 δημιουργήσαμε την “Οικογένεια Χριστοδούλου”, με εμφιαλωμένους φυσικούς και βιολογικούς χυμούς.Σήμερα, συνεχίζουμε εδώ και 65 χρόνια, να φτιάχνουμε με αγάπη τους καλύτερους χυμούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε... είμαστε ειδικοί στο χυμό!

Προϊόντα
  • Χυμοί ψυγείου
  • Βιταμινούχοι
  • Βιολογικοί
Βίντεο
Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής
  • μονάδα χυμοποίησης εγχώριων φρούτων
  • εκσυγχρονισμένη μονάδα επεξεργασίας φρούτων στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης
Βίντεο Παραγωγικής Διαδικασίας
Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Ταξιδεύουμε για να βρούμε τα πιο γευστικά φρούτα που παράγει η ελληνική γη.

Επιλέγουμε τους παραγωγούς / προμηθευτές μας σύμφωνα με την ποιότητα των φρούτων τους, τη συνέπειά τους, και τις σωστές πρακτικές καλλιέργειας που εφαρμόζουν.

Μεταφέρουμε τα φρέσκα φρούτα από τις περιοχές καλλιέργειάς τους  στις πλησιέστερες μονάδες επεξεργασίας μας.

Ελέγχουμε προσεκτικά την ποιότητα των φρέσκων φρούτων που παραλαμβάνουμε.

Πλένουμε σχολαστικά τα φρούτα μας. Χυμοποιούμε το κάθε φρούτο με ειδικές μεθόδους ώστε να συλλέγουμε μόνο τον φρέσκο χυμό τους.

Ελέγχουμε με το τμήμα διασφάλισης ποιότητας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του χυμού ώστε να ανταποκρίνονται στους διεθνής κανονισμούς τροφίμων.

Αποθηκεύουμε τους χυμούς σε ειδικούς χώρους με κατάλληλες συνθήκες για τη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών μέχρι την εμφιάλωσή τους.

Παστεριώνουμε ελαφρά τον χυμό, για μικρό χρονικό διάστημα ώστε να είναι ασφαλής από μικροοργανισμούς και ύστερα τον τυποποιούμε στην τελική συσκευασία.

 

 

Website Εταιρείας

https://christodouloufamily.gr/

Επικοινωνία