Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η εταιρία μας εδρεύει στην Κόρινθο, σε μία υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής αλεύρων και υποπροϊόντων σίτου.

Παράγουμε και προσφέρουμε στον επαγγελματία αρτοποιό, μια πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων, ικανά να καλύψουν κάθε τρέχουσα και μελλοντική ανάγκη του.

Οι ΜΥΛΟΙ ΜΑΡΡΑ είναι πιστοποιημένοι με το Πιστοποιητικό Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και με το Πιστοποιητικό Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2005. Το άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο του ποιοτικού ελέγχου στελεχωμένο με το πλέον καταρτισμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζει την διατήρηση της σταθερότητας και ποιότητας των προϊόντων μας με συνεχείς ελέγχους σε όλη τη φάση της παραγωγικής διαδικασίας. Από την παραλαβή του σταριού μέχρι την άλεση και την ενσάκιση του τελικού προϊόντος και πάντα με τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.
Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και σιλοφόρων και προμηθεύουμε καθημερινά με ταχύτητα και αξιόπιστα τον επαγγελματία αρτοποιό, σε όποια γωνιά της Ελλάδας και αν βρίσκεται. Για την εξυπηρέτηση των πελατών μας στη Βόρεια Ελλάδα, λειτουργούμε πλήρως εξοπλισμένο Υποκατάστημα στην Ιωνία Θεσσαλονίκης.

Η ΜΥΛΟΙ ΜΑΡΡΑ παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου και συνεχώς επενδύει σε νέες τεχνολογίες, για την αναβάθμιση του εργοστασίου και της παραγωγικής διαδικασίας γενικότερα.

Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

1 ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

 

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Η χρήση της νέας γενιάς τεχνολογικού εξοπλισμού, η στελέχωση με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, καθώς και τα πιο σύγχρονα μέσα ποιοτικού ελέγχου, εγκατεστημένα σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας συντελούν στην εξαιρετικά υψηλή και σταθερή ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Με σεβασμό στην εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι πελάτες της και με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας και Ασφάλειας των τροφίμων που εφαρμόζει σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Πιστοποιητικά
  • Πιστοποιητικό
    ISO 9001:2008
  • Πιστοποιητικό ΙΙ
    ISO 22000:2005
Τηλέφωνο

27410 84621

Website Εταιρείας

marras-sa.gr

Επικοινωνία