Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙ∆Η Α.Ε. είναι εγκατεστημένη στη Λευκοθέα Σερρών, 35 χλμ. από την πόλη των Σερρών, σε μία έκταση 70 στρεμμάτων.

Δραστηριοποιείται στην παρασκευή αλεύρων συμβατικών και βιολογικών,  σιμιγδαλιών,  ειδικών προϊόντων διατροφής χωρίς γλουτένη, βιολειτουργικών τροφίμων. Διαθέτει γραμμή παραγωγής επαγγελματικών και καταναλωτικών συσκευασιών ενώ παρέχει και παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.

Τα προϊόντα διατίθενται σε ένα ευρύτατο φάσμα πελατών μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες ελληνικές αλυσίδες σουπερμάρκετ, εργοστάσια παραγωγής ειδικών ζυμών (σφολιάτες, μπουγάτσα κλπ.), κουλουροποιείες, αρτοβιομηχανίες, ζαχαροπλαστεία αλλά και το κλασικό αρτοποιείο της ελληνικής γειτονιάς.

Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Εργοστάσιο: Λευκοθέα Σερρών

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Το τμήμα Έρευνας και Ποιοτικού Ελέγχου στελεχώνουν άρτια καταρτισμένοι επιστήμονες όπως χημικοί, γεωπόνοι και τεχνολόγοι τροφίμων, με εκτενή τεχνική εμπειρία, οι οποίοι διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο ποιότητας που χαρακτηρίζει τη ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙ∆Η Α.Ε.

Ταυτόχρονα είναι σε θέση να σχεδιάσουν εξειδικευμένα προϊόντα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.

Πιστοποιητικά
  • Πιστοποιητικό
    FSSC 22000:2010
  • Πιστοποιητικό ΙΙ
    EUROCERT
  • Πιστοποιητικό ΙΙΙ
    HACCP
Τηλέφωνο

23210 97712

Website Εταιρείας

www.kaplanidis.gr

Επικοινωνία