Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Από το 1953 οι καραμέλες λάβδας αποτελούν μικρές, καθημερινές γευστικές απολαύσεις για μικρούς και μεγάλους. Οι παραδοσιακές πολύχρωμες καραμέλες μπίλιες, που βρισκόντουσαν χωρίς περιτύλιγμα μέσα στις μεγάλες γυάλες των καταστημάτων που πουλούσαν τρόφιμα και ζαχαρωτά, με το πέρασμα του χρόνου έδωσαν τη θέση τους στις γεμάτες ζωντάνια οικογενειακές συσκευασίες λάβδας που βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ, ενώ οι νέες, σύγχρονες καραμέλες ZERO στα μαύρα κουτάκια έγιναν γρήγορα η καθημερινή συνήθεια που αγαπούν όλοι οι ενήλικοι καταναλωτές και απολαμβάνουν όλες τις ώρες της ημέρας, στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο.

Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε μικρές καθημερινές στιγμές ευχαρίστησης. Αυτό κάνουν οι απολαυστικές καραμέλες μας. Είναι η επανασύνδεση με τις αθώες παιδικές μας στιγμές και η γλυκιά απόδραση από την καθημερινότητα.

Η εταιρεία μας βαδίζει σταθερά, για περισσότερο από μισό αιώνα, στο δρόμο της ανάπτυξης και κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην αγορά. Κύριο μέλημά μας είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής, ώστε να μπορούν όλοι να τα απολαμβάνουν σε κάθε στιγμή της ημέρας τους.

Μέσα από την καινοτομία επιδιώκουμε διαρκώς να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας νέα ποιοτικά προϊόντα, που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους, ενώ συνεχίζουμε να επενδύουμε στην πατρίδα μας με υπευθυνότητα και προοπτική, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συνέχιση και ανάπτυξη της ηγετικής θέσης της εταιρείας μας στην Ελληνική αγορά.

Με αυξανόμενο ενδιαφέρον στοχεύουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών μας. Στόχος μας είναι να εδραιωθεί η εταιρεία μας ως ένας σημαντικός παίκτης στις 35 ξένες αγορές που δραστηριοποιείται, συνεισφέροντας στην ενίσχυση της εικόνας της χώρας μας, ως παραγωγού ποιοτικών προϊόντων με σημαντικά οφέλη για το εμπορικό της ισοζύγιο.

Αριθμός Χωρών Δραστηριότητας

35

Προϊόντα

ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ TOFFEES & ΚΛΑΣΙΚΕΣ

  • Toffees
  • Σκληρές
  • Charleston
  • Παστίλιες & Μεντούλες

ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ

  • Καραμέλες χωρίς ζάχαρη & βιολογικές

ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ

  • Ζελεδάκια Jelly Pop
  • Ζελίνια Gum On
Τηλέφωνο

210 9949349

Website Εταιρείας

http://lavdas.gr/

Επικοινωνία
Social Media