Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

60 ολόκληρα χρόνια η «Αλευροβιομηχανία Σιμιγδαλοποιία Κομοτηνής ΑΒΕΕ», με την αδιάλειπτη παρουσία της στην αγορά, απολαμβάνει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της. Εμείς σήμερα, ως Τρίτη γενιά της εταιρείας, συνεχίζουμε την παράδοση της ποιότητας, με την επιλογή των καλύτερων ελληνικών σιταριών, αλλά και με την ανταπόκριση και την προσαρμογή μας στα νέα δεδομένα της αγοράς. Αποστολή μας:
Να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, με σεβασμό και αξιοπιστία, στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του άρτου. Οι αξίες μας εμφυσώνται στα προϊόντα μας – ένα αμάλγαμα ιστορίας και καινοτομίας, πειθαρχίας και πάθους. Το όραμά μας φιλτράρεται από τους εργαζόμενούς μας – ένας οργανισμός ανθρώπων, από ανθρώπους, για ανθρώπους.

Προϊόντα

Επαγγελματικά Άλευρα

 Καταναλωτικά άλευρα

 

Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Εργοστάσιο: Κομοτηνή

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Ως Τρίτη γενιά της εταιρείας  συνεχίζουμε σήμερα την παράδοση της ποιότητας επιλέγοντας τα καλύτερα ελληνικά σιτάρια αλλά και ανταποκρινόμαστε στα νέα δεδομένα της αγοράς.

Τα τελευταία 10 χρόνια:

Διπλασιάσαμε τους σταθμούς ελέγχου και συγκέντρωσης σιτηρών, καθώς και τους αποθηκευτικούς χώρους μας.
Ανανεώσαμε ριζικά το μηχανολογικό εξοπλισμό αυτοματοποιώντας πλήρως τη διαδικασία παραγωγής και ενσάκισης.
Θέλοντας να ανταποκριθούμε απολύτως σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας δημιουργήσαμε ένα πλήρως εξοπλισμένο χημείο που εγγυάται τη σταθερή και άριστη ποιότητα των αλεύρων μας.
Αναπτύξαμε ιδιόκτητο στόλο για να εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες μας από την Ορεστιάδα έως την Κρήτη.

Πιστοποιητικά
Τηλέφωνο

25310 71616

Website Εταιρείας

komotini-mills.gr

Επικοινωνία