Τηλέφωνο
23210 39997
Η Δραστηριότητα της οικογένειας Κανακάρη με την γαλακτοκομία ξεκινά εδώ και 3 γενιές. Από το 1930 με τον παππού Ζαφείρη ΚΑΝΑΚΑΡΗ στην τυροκομία στην περιοχή των Σερρών .Το 1957 γίνεται το πρώτο εργαστήριο Παραδοσιακού Γιαουρτιού από τον πατέρα Νικόλαο Κανακάρη.
Το 1989 τα αδέρφια Ζαφείρης και Κυριάκος ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ιδρύουν την δική τους εταιρία παραγωγής γιαούρτης . Το 1998 με την επωνυμία ΚΟΡΥΦΗ πλασάρουν στην αγορά το SPECIAL έδεσμα για σαλάτες που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και έτσι μπαίνουν στον τομέα της επαγγελματικής συσκευασίας πολύ γρήγορα.Συνεργάζονται με μεγάλες εταιρίες του χώρου (Βιομηχανίες σαλάτας ,Εμπορικές εταιρίες επαγγελματικής κουζίνας ( Catering ) Σημεία μαζικής εστίασης ( Ξενοδοχεία, Εστιατόρια )Το 2004 υλοποιείται ένα μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα.
Γαλακτοκομικά
Τυροκομικά
Εδέσματα για Σαλάτες
Εργοστάσιο: Σέρρες
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται διαθέτουν τα ανάλογα πιστοποιητικά που απαιτούνται καθώς επίσης συνοδεύονται και με πιστοποιήσεις οτι δεν προέρχονται από γενετικά μεταλλαγμένα προϊόντα τηρώντας κατά γράμμα τους κανόνες υγιεινής. Έχοντας αυτόματες γραμμές παραγωγής ,ελέγχοντας τα προϊόντα σε όλα τα στάδια παραγωγής τους, τηρώντας την διαδικασία της ιχνηλασιμότητας έως τον τελικό πελάτη εκπαιδεύοντας συνεχώς το προσωπικό εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.