Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η εταιρεία ΒΙΟΧΑΡΤΕΛ α.ε. ιδρύθηκε το 1993 στο Κορωπί Αττικής, όπου και εδρεύει μέχρι και σήμερα. Από το 1993 μέχρι το 2001 ο κύριος όγκος της παραγωγής ήταν τα ρολά υγείας και οι χαρτοπετσέτες.

H ΒΙΟΧΑΡΤΕΛ ΑΕ παράγει για λογαριασμό των γνωστότερων εταιριών προϊόντα private label, χάρη στην τεράστια παραγωγική δυνατότητα που διαθέτει.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων (όπως Ρολά υγείας, Χαρτοπετσέτες Φαγητού-Πολυτελείας-Εστιατορίου, Facial, Ζικ~Ζακ, Χειροπετσέτες Τυπωμένες, Επαγγελματικά Ρολά Υγείας κ.α.) και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών έχουν καταστήσει την ΒΙΟΧΑΡΤΕΛ α.ε. συνώνυμο της αξιοπιστίας, της εμπιστοσύνης, της φερεγγυότητας, της συνέπειας, της ποιότητας και της εξυπηρέτησης στην συνείδηση των επαγγελματιών αλλά και των τελικών καταναλωτών. Η πρώτη ύλη προέρχεται κυρίως από την Ιταλία αλλά και από την Ελλάδα, από 100% καθαρή κυτταρίνη και σε συνδυασμό με την νέα τεχνολογία, το προϊόν μας είναι εφάμιλλο των Ευρωπαϊκών.

Σε συνεργασία μ' ένα ολοκληρωμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα εξασφαλίζουμε γρήγορη και αποτελεσματική ικανοποίηση του κάθε πελάτη/συνεργάτη.

Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

1 Εργοστάσιο: Κορωπί Αττικής

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

H εταιρεία μας είναι ευαισθητοποιημένη όσον αφορά και το περιβάλλον, και φροντίζει να συλλέγει ανά είδος και να ανακυκλώνει όλα τα scrap και τα αποκόμματα μιας και οι Α' ύλες αλλά και οι βοηθητικές που χρησιμοποιούμε είναι 100% ανακυκλώσιμες.

Πιστοποιητικά
  • Πιστοποιητικό
    ISO 9001: 2008
  • Πιστοποιητικό ΙΙ
    TUV CERT
Τηλέφωνο

210 66 26 600

Website Εταιρείας

https://www.viochartel.gr/

Επικοινωνία