Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Η εταιρεία ΒΙΟΣΕΡ ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 1980, από μια ομάδα νέων επιστημόνων και επιτυχημένων επιχειρηματιών, των οποίων το όραμα ήταν η δημιουργία μιας σύγχρονης φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Φτάνοντας στο σήμερα, η εταιρεία συνεχίζει τις επενδύσεις της σε νέες γραμμές παραγωγής, καθώς επίσης και ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η ΒΙΟΣΕΡ βρίσκεται στην πρώτη θέση της εγχώριας αγοράς στα παρεντερικά διαλύματα. Εταιρείες του εξωτερικού εμπιστεύονται την υψηλή εξειδίκευσή της και απορροφούν το 30% της συνολικής παραγωγής.

Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

Εργοστάσιο: Τρίκαλα Θεσσαλίας

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Η λειτουργία της παραγωγής ακολουθεί αυστηρά και ξεκάθαρα τις εδραιωμένες και ισχύουσες μεθόδους και διαδικασίες, οι οποίες είναι σύμφωνες με τις αρχές της ορθής παρασκευαστικής πρακτικής (GMP), “Κατασκευή αποστειρωμένων προϊόντων”, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι των μικροβιολογικών, σωματιδιακών και πυρετογόνων μολύνσεων.

Κάθε στάδιο της παρασκευής διεξάγεται σε καθαρές περιοχές με την απαιτούμενη περιβαλλοντική καθαριότητα. Ο εξοπλισμός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καθαρίζεται εύκολα, ενώ οι διαδικασίες αποστείρωσης καλύπτουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Οι εγκαταστάσεις βελτιώνονται συνεχώς, εφαρμόζοντας τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα και ικανοποιώντας τους νέους κανονισμούς του GMP.

Ο κύριος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των διαλυμάτων έγχυσης, σε στρογγυλές και οβάλ φιάλες διαφόρων μεγεθών, βασίζεται στην τεχνολογία Bottlepack® Blow-Fill-Seal.

Πιστοποιητικά
  • Πιστοποιητικό
    ISO 9001:2015
  • Πιστοποιητικό ΙΙ
    ISO 13485:2016
Τηλέφωνο

24310 83441

Website Εταιρείας

www.bioser.gr

Επικοινωνία
Social Media