Περιγραφή Εταιρείας και Προϊόντων

Οι Πίττες Αλεξάκη έχουν μια σημαντική ιστορία,
με ρίζες που ξεκινούν ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 1950.
Από τότε η εταιρεία μεγαλώνει σταθερά, αυξάνοντας με συνέπεια την παραγωγή και της πωλήσεις της, για να καταλήξει να κατέχει με υπερηφάνεια μία από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στις Ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής πιττών, με όνομα συνώνυμο με την προσήλωση στην ποιότητα.

Χώρες Δραστηριότητας

Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Κύπρος, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σιγκαπούρη

Προϊόντα
  • Πίττες Παραδοσιακές
  • Ειδικών Αλεύρων
  • Βάσεις Pizza
Κατηγορίες
Εργοστάσια - Μονάδες Παραγωγής

1 εργοστάσιο στο ΒΙΟΠΑ Μενιδίου (Αχαρναί)

Λίγα Λόγια για την Παραγωγή / την Τεχνική Οργάνωσή Μας

Κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας πορείας μας, δεν ξεχάσαμε ποτέ τι μας ανέδειξε, και δεν παρακλίναμε ούτε στιγμή από την απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα και το σεβασμό στην παράδοση – στοιχεία που εγγυώνται τόσο την γευστική απόλαυση, όσο και την θρεπτική αξία των προϊόντων μας.

Οι προσεκτικά επιλεγμένες ποιοτικές πρώτες ύλες, οι απόλυτα ελεγχόμενες και άριστες συνθήκες στο χώρο παραγωγής και η εξειδίκευση των ανθρώπων μας ορίζουν τον τρόπο που εργαζόμαστε. Αυτά, εγγυώνται σταθερότητα στην ποιότητα όσο και την απόλυτα επαγγελματική εξυπηρέτηση των πολυάριθμων συνεργατών μας στην Ελλάδα και πέρα από αυτή, συνεργάτες με τους οποίους πλέον έχουμε χτίσει μακροχόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Με βάση αυτά πορευόμαστε στο μέλλον με αισιοδοξία και όραμα, φιλοδοξώντας να φέρουμε τις κορυφαίες πίττες για σουβλάκια κοντά σε όσους περισσότερους τελικούς καταναλωτές.

Πιστοποιητικά
  • Πιστοποιητικό
    ISO 9001:2008
  • Πιστοποιητικό ΙΙ
    ISO 22000:2005
Τηλέφωνο

210 2447299

Website Εταιρείας

https://www.alexakis-pittes.gr/

Επικοινωνία